- 15 Temmuz 2019
- 4.304
- 6.773
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Son adetim 31 ocakta başlamıştı canım 5 ocakta bitmişti. Nerden itibaren sayacağım?Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin, 3 4 haftalık Heralde canım son reglinin ilk gününden itibaren hesaplayabilirsin.
Beklenen adetin gecikmiş miydi
Hayırlı olsun kuzuşum neyden şüphelenip kan verdin peki?Sonuç bugün çıktı hiç belirtim yok hala inanamıyorum. O kadar ay belirti aradım olunca hemen anlarım diyordum. Prolaktin için ikinci kez aralıkta ilaç kullandım sanırım o etkili oldu. Kaçıncı haftaya denk geliyor biliyor musunuz?
Cuma yada cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum beklemeli miyim daha yükselmesini?31 Ocak dahil sayacaksın yani 27 günlük gibi düşünebilirsin şu an o da 3 hafta 6günlük demek yani. Ama tabi bu tahmini hesap, ultrasonda görünce doktorun en net haliyle söyler zaten o zamana kadar 2 güne bir kan tahlili yaptırıp beta değerinin artışını takip edebilirsin canım
Sağol canımHayırlı olsun kuzuşum neyden şüphelenip kan verdin peki?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza yavrunuzu rabbim bana ve isteyen herkesede nasip etsinSağol canım
Reglim gecikmese hiç bir belirtim yoktu. 7 aydır belirti arıyordum resmen. Regl ağrısı gibi ağrım vardı bekliyordum gelmesini. Reglden 3 gün önce pembe bir leke geldi ama yine anlamadım çünkü regl başlamadan benim yine böyle oluyordu. 1 gün gecikince zaten yoktur deyip test yaptım çizgi belirmeye başlayınca şok oldum
Evet canım şu an doktor hiçbir şey göremez daha çok küçük. Beta en az 1500lere geldiğinde kese görünüyorCuma yada cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum beklemeli miyim daha yükselmesini?
Sağol canımSon adetine göre 3 haftalık gözüküyor aşkım. Sen 2-3 günde bir beta baktır sonra 1000'lere ulaşınca bi doktora git o daha net söyler zaten. İnşallah sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hamilelik ve doğum geçirirsin
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza yavrunuzu rabbim bana ve isteyen herkesede nasip etsin
Anladım canım teşekkür ederim 2 günde bir mi vermeliyim? Çalışıyorum bir de o tarafı var tabiEvet canım şu an doktor hiçbir şey göremez daha çok küçük. Beta en az 1500lere geldiğinde kese görünüyor
Canım gitsen de doktor bebeği göremez şu an ama için rahat etmicekse git tabi bişey kaybetmezsin.Sağol canımamin inşallah 1000 olana kadar bekleyeyim yani ben hemen gideyim diye düşündüm
merhabalar 2 günde bir kan verin betanın düzenli olarak artması gerekiyor. buna dikkat edin lütfen. 2 kat artması lazım her kan verdiğinizde. inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Anladım canım teşekkür ederim 2 günde bir mi vermeliyim? Çalışıyorum bir de o tarafı var tabi
Evet canım beta artışının düzenli olması sağlıklı büyüyor anlamına geliyor. Şu an elimizdeki tek değer Beta HCG olduğu için bu şekilde kontrol ediliyor kese oluşana kadar. Beta hcg'nin 48 saatte bir ikiye katlanması beklenir (%60 artış da gayet yeterli).Anladım canım teşekkür ederim 2 günde bir mi vermeliyim? Çalışıyorum bir de o tarafı var tabi
Tama canım daha eşime söylemedim söyledikten sonra gideriz beta sonucumu bekliyordum :)Canım gitsen de doktor bebeği göremez şu an ama için rahat etmicekse git tabi bişey kaybetmezsin.
İnşallah çok teşekkür ederimmerhabalar 2 günde bir kan verin betanın düzenli olarak artması gerekiyor. buna dikkat edin lütfen. 2 kat artması lazım her kan verdiğinizde. inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur.
Tamam canım çok teşekkür ederim öyle yapayımEvet canım beta artışının düzenli olması sağlıklı büyüyor anlamına geliyor. Şu an elimizdeki tek değer Beta HCG olduğu için bu şekilde kontrol ediliyor kese oluşana kadar. Beta hcg'nin 48 saatte bir ikiye katlanması beklenir (%60 artış da gayet yeterli).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?