Beta sonucuma bakar mısınız kızlar

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.304
6.773
158
Sonuç bugün çıktı hiç belirtim yok hala inanamıyorum. O kadar ay belirti aradım olunca hemen anlarım diyordum. Prolaktin için ikinci kez aralıkta ilaç kullandım sanırım o etkili oldu. Kaçıncı haftaya denk geliyor biliyor musunuz?

Eklentiler

• 12AF43FD-6C64-4F3E-85FF-CB932946FABA.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 66
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin, 3 4 haftalık Heralde canım son reglinin ilk gününden itibaren hesaplayabilirsin.

Beklenen adetin gecikmiş miydi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin, 3 4 haftalık Heralde canım son reglinin ilk gününden itibaren hesaplayabilirsin.

Beklenen adetin gecikmiş miydi
Son adetim 31 ocakta başlamıştı canım 5 ocakta bitmişti. Nerden itibaren sayacağım?
Beklenen adetim de 3 gün gecikti şuan.

31 Ocak dahil sayacaksın yani 27 günlük gibi düşünebilirsin şu an o da 3 hafta 6günlük demek yani. Ama tabi bu tahmini hesap, ultrasonda görünce doktorun en net haliyle söyler zaten o zamana kadar 2 güne bir kan tahlili yaptırıp beta değerinin artışını takip edebilirsin canım

Son adetine göre 3 haftalık gözüküyor aşkım. Sen 2-3 günde bir beta baktır sonra 1000'lere ulaşınca bi doktora git o daha net söyler zaten. İnşallah sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hamilelik ve doğum geçirirsin

Hayırlı olsun kuzuşum neyden şüphelenip kan verdin peki?

Cuma yada cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum beklemeli miyim daha yükselmesini?

Hayırlı olsun kuzuşum neyden şüphelenip kan verdin peki?
Sağol canım
Reglim gecikmese hiç bir belirtim yoktu. 7 aydır belirti arıyordum resmen. Regl ağrısı gibi ağrım vardı bekliyordum gelmesini. Reglden 3 gün önce pembe bir leke geldi ama yine anlamadım çünkü regl başlamadan benim yine böyle oluyordu. 1 gün gecikince zaten yoktur deyip test yaptım çizgi belirmeye başlayınca şok oldum

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza yavrunuzu rabbim bana ve isteyen herkesede nasip etsin

Sağol canım amin inşallah 1000 olana kadar bekleyeyim yani ben hemen gideyim diye düşündüm

Anladım canım teşekkür ederim 2 günde bir mi vermeliyim? Çalışıyorum bir de o tarafı var tabi
Evet canım beta artışının düzenli olması sağlıklı büyüyor anlamına geliyor. Şu an elimizdeki tek değer Beta HCG olduğu için bu şekilde kontrol ediliyor kese oluşana kadar. Beta hcg'nin 48 saatte bir ikiye katlanması beklenir (%60 artış da gayet yeterli).

İşten çıkınca herhangi bir acilde de kan verebilirsin gebelik takibim vardı dersen orada da beta bakıyorlar zaten. 3 4 kere verip düzenli artışı görürsen daha vermene gerek kalmaz

Tamam canım çok teşekkür ederim öyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…