Beta sonucum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
9
1
36
31
Kızlar merhaba geçen pazartesi kan verdim beta 15 çıktı. Bir hafta sonra bugün tekrar test verdim. Beta 776 çıktı. Sizce artış nasıl? Normal değil mi?

Kızlar merhaba geçen pazartesi kan verdim beta 15 çıktı. Bir hafta sonra bugün tekrar test verdim. Beta 776 çıktı. Sizce artış nasıl? Normal değil mi?
Masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet güzel artmış canım bence bundan sonra daha kan verme perşembe yada cuma keseyi görürsün biraz daha sabredip kalp atışını da duyayım dersen haftaya pazartesi günü git 🙏🙂

Gayet iyi artmış cumaya falan randevu alırsan keseni görürsün inşallah, hayırlı olsun😊

Masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet güzel artmış canım bence bundan sonra daha kan verme perşembe yada cuma keseyi görürsün biraz daha sabredip kalp atışını da duyayım dersen haftaya pazartesi günü git 🙏🙂
Teşekkür ederim evet perşembe yada cuma günü gitmeyi düşünüyorum bende😊

Gayet iyi artmış cumaya falan randevu alırsan keseni görürsün inşallah, hayırlı olsun😊
Teşekkür ederim normalde 2 günde 2 katı artması gerekiyor ya fazla artmış acaba bi sıkıntı olabilir mi diye düşündüm. Yoktur değil mi ☺️

Gayet güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhaba kozlar bende 4 Nisan da beta 263 di bugün test verdim 905 yükseliş normal mi sizce

Back
X