Gebeliğe Hazırlık Beta sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu sahıbının korkmasını ıstemem tecrubesız sonucta. Ama dıs gebelık olsa sınyal verıyor. Bos gebelıgı ayırt edemıyorlar galıba ama. Doktorum oyle demıstı.

BiZ konu Sahibi korksun demiyoruz önlem alsın diyoruz canım benim . Diyoruz ya herkesin bünyesi farklı birisinde 5000 de görünmeyen kese kimisinden 2000 görünür . Belki konu sahibine görünecekti neden bakmayı tercih etmedi mesela bu soru işareti bence

Son düzenleme:
Cikar ki bu sonucla canm

Benim ikinci hamileliğim tavsiyem biraz daha bekle çünkü sürekli muayene olmanın faydası yok zararı var! Ben hepsini bir gördüm kalbini kesesini. Ayrıca vitamin vs bunlar kan verdiğin zaman çıkacak sonuçlar kanaman yoksa hiç sıkıntı yapma folik asidine devam et bolca dinlen ve sabret

Verdiğiniz bilgileri için hepinize ayrı ayri tşk ediyorum ben hamilelik öncesi folik asit başladım devam ediyorum dün sağlık ocağına da kayıt yaptırdım kan testleri yapıldı sonucu bugün cikicak benim sadece merak ettiğim doktor evet doktorum değişecek zaten bide özel hastane bide doktor bana diyor ki kese dedim hani değerlerin artmış bakmayacakmisiz bebek öyle 10 günde oluşan bişi değil dedi dalga geçti sanki biz bilmiyoruz ben sorun var mı diye merak ettim amaç zaten illa kese girelim değil kac haftalık onu merak ettim

Yanlisiniz var. Bu degerlerle kesenin gorunmesi gerek ve gorunmemesi dis gebrlik suphesini dogurur. Gec gutmenin faydasi degil zarari var yani. Lutfen yanlis yonlendirmeyin
Hiç bajmadi ki kese var mı diye görünmez dedi gönderdi özel hastanede yaptılar bide bunu

Hiç bajmadi ki kese var mı diye görünmez dedi gönderdi özel hastanede yaptılar bide bunu
Resmen paranızla rezil olmuşsunuz çok garip ya . Nasıl ultrasonda bakmaz anlam veremiyorum belki içerde kanama alanı var nereden biliyor acaba

Tebrik ediyorum hayirli olsun gebeliginiz
Degeriniz bayaği yükselmiş bu değerlerle kesenin gözükmesi lazım Dr neden bakmamız anlayamadım
Değer üç bini gördüğünde kese gözükür diye biliyorum
Bnce biraz daha bekleyip giderseniz kalp atışını bile duyarsınız ama dış gebelik gibi bir ihtimalide göz önünde bulundurursak bı ultrason yapılması lazım

Derin merhaba benim son adet tarihim 21 marttı bugün doktordaydım geçen Cuma ilk tahlilde beta 77 pazartesi 650 bugün ise 5079 du ve keseyi 5.5 mm şeklinde gördük senin kesin görmen lazım bilgin olsun diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…