Nasıl yüksek değil ya başka forumlarda insanlar 2000 ile kese görüyor kaç olması lazım kese görmek için ? Denememiş bile yani garip bence doktor bi bakmaz mı ya benim doktor böyle yapsa anında değiştiririm olur mu böyle saçmalık .Canım degerı yüksek degıl ve gec döllenme olabılır. Ilk gebelıgın ıse oyle yorum yapma. Ebe sana gözükür demıs ama gıdınce gözükmeyebılır. Benımde ılk gebelıgım doktor degıstırılecek bır durum yok acele etme dedıgım gıbı sıddetlı agrın ve kanaman yoksa acele etme ıstedıgın doktora gıt hepsı aynı seyı soyleyecek
Utrasyondan vıtamın ıhtıyacına bakılmıyor ılk uc ay folık asıt kullanılır. Elzem durumda doktor vıtamınde basyabılır. Saglık ocagına gıdıp kayıt yaptır canım ıdrar ve kan tahlılı ıster dr ve sana folık asıt verır. Benım dr ılk vıtamın fılan ıhtıyacına 11. Haftada baktı. Folık asıtede ben zaten hamıle kalmadan ıkı ay once baslamıstım 11. Haftaya kadar kullandm. Sonra vıtamın baslar decavıt kasılan olursa magnezyum verır. Rabbım gonlunuze gore versın.Fevri filan değilim fikrimi yazdım birşey söylemek istiyorsanız mesajıma alıntı yapın ortaya yazmanıza gerek yok . Erken gidilsin demiyorum eğer öyle bir fikrim olsa ben erken giderdim . Ama 6-7 haftalar geç bence belki vücudun vitamine takviyeye yada başka birşeye ihtiyacı var amaç sadece kese görmek vs değil anlayacağınız .
Ben zaten ultrasonda vitamin bakılıyor diye birşey yazmadım fark ediyorsanız . Doktora erken gitmenin anlamı yok gibi bir cümle kurdunuz bende ona karşılık böyle birşey yazdım .Utrasyondan vıtamın ıhtıyacına bakılmıyor ılk uc ay folık asıt kullanılır. Elzem durumda doktor vıtamınde basyabılır. Saglık ocagına gıdıp kayıt yaptır canım ıdrar ve kan tahlılı ıster dr ve sana folık asıt verır. Benım dr ılk vıtamın fılan ıhtıyacına 11. Haftada baktı. Folık asıtede ben zaten hamıle kalmadan ıkı ay once baslamıstım 11. Haftaya kadar kullandm. Sonra vıtamın baslar decavıt kasılan olursa magnezyum verır. Rabbım gonlunuze gore versın.
Yanlisiniz var. Bu degerlerle kesenin gorunmesi gerek ve gorunmemesi dis gebrlik suphesini dogurur. Gec gutmenin faydasi degil zarari var yani. Lutfen yanlis yonlendirmeyinUtrasyondan vıtamın ıhtıyacına bakılmıyor ılk uc ay folık asıt kullanılır. Elzem durumda doktor vıtamınde basyabılır. Saglık ocagına gıdıp kayıt yaptır canım ıdrar ve kan tahlılı ıster dr ve sana folık asıt verır. Benım dr ılk vıtamın fılan ıhtıyacına 11. Haftada baktı. Folık asıtede ben zaten hamıle kalmadan ıkı ay once baslamıstım 11. Haftaya kadar kullandm. Sonra vıtamın baslar decavıt kasılan olursa magnezyum verır. Rabbım gonlunuze gore versın.
Dıs gebelık olsa doktoru bılgı verırdı dıye düşünüyorum. Cünkü doktorum. Degerın güzel artıkda ıyı dıs gebelık olmaz ama bos gebelık olabılır demıstı. O konuda yanlıs yonlendırmek ıstemem dıs gebelıkde asırı bır karın agrısı oluyordu galıba.Yanlisiniz var. Bu degerlerle kesenin gorunmesi gerek ve gorunmemesi dis gebrlik suphesini dogurur. Gec gutmenin faydasi degil zarari var yani. Lutfen yanlis yonlendirmeyin
Zaten sorun orda, doktoru kotuDıs gebelık olsa doktoru bılgı verırdı dıye düşünüyorum.
Haklısın canm.Zaten sorun orda, doktoru kotubakmasi lazimdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?