Gebeliğe Hazırlık Beta sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derin1774

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
22
10
6
36
Slm bayanlar bana yardımcı olur musunuz hamileyim ovulasyon testiyle çok şükür 6 ay sonra kaldım ama doktora gittim bı turlu kese görünmedi ilk gittim 1980 di 5 gün sonra bugün gittim 8982.67 çıktı ve doktor inatla ultrason bakmadı görünmez dedi ne kadarlık hamileyim onu bile söylemedi ozeldi bide bilen bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı aramızda

Altan baksa görürdü ama riskli galıba. Kacta görünür bilmem ama 10 bın üzeriydi kese bıle haftasına göre kucuktu bence sen 6-7den once gıtme sata göre. Bu kez kesyı görevek bebıs olmayacak bebıs olacak kalp atısı olmayacak. Kanaman ve agır kasık agrın olmazsa bosa gıtme son adet tarıhın ne?

Doğru belki de o yüzden ama ben 5000 den sonra görülecek sandım ilk ya biraz da bekledim heyecandan galiba

Daha bebıs cok kucuk 4 haftalık sen 7 haftaya kadar bekle bence benım tam anlamı ıle bebısı ve kalp atısını duymak 7 haftayı buldu gec dollenme ıdı 4 gun gerıden gelıyordu. Doktorlar zaten korkutuyor yok bos gebelık dıs gebelık agrın kanaman yoks hıc acele etme. Avrupada 10 haftaya kadar hastaneye bıle kabul etmıyormuslar. Bızım türkıyede boyle her dk gıdelım ıstıyoruz

İyide beta çok yüksek nasıl görünmüyor onu anlamadım 2000-1500 arası en kötü vajinal görünüyor . Benim bat 21 Marttı . 18 nisanda hasta olmam gerekiyordu olmadım 19 Nisan Cuma kan verdim 77.6 dı. Pazartesi kan verdim 650 oldu ebe başka kan almak istemedi . Ve Cumartesi giderseniz keseyi görürsünüz dedi sizinki nasıl görünmesin ki o değerle ? Bence başka bir doktora gidin ayrıca değer uçmuş gidince ne yaptı bir tek kan mı aldı

Canım degerı yüksek degıl ve gec döllenme olabılır. Ilk gebelıgın ıse oyle yorum yapma. Ebe sana gözükür demıs ama gıdınce gözükmeyebılır. Benımde ılk gebelıgım doktor degıstırılecek bır durum yok acele etme dedıgım gıbı sıddetlı agrın ve kanaman yoksa acele etme ıstedıgın doktora gıt hepsı aynı seyı soyleyecek

Nasıl yüksek değil ya başka forumlarda insanlar 2000 ile kese görüyor kaç olması lazım kese görmek için ? Denememiş bile yani garip bence doktor bi bakmaz mı ya benim doktor böyle yapsa anında değiştiririm olur mu böyle saçmalık .

Cok fevrısın canım sakın olmanı onerım oncelıkle. Belkı formda oyle yazmıs olabılır ama gec dollenme dıye bırsey var degerlerı cok guzel artmıs zten ama 10 bını geckınken benım kesem daha yenı olusmustu sata göre de gerıden gelıyordu. Yanı her bunye bır degıl erken kese görunce bırsey degısmıyor hepsınınbır sırası var ve sen kesyı goreceksın sonra yolk sac olusacak bebek olmayacak sonra aaaa bos gebelık mı doye endıseleneceksın en ıyısı 6. Ve 7. Hafta ıcınde gıtmek. Acele etmenın anlamı yok tecrubelerıme dayanarak. Zaten bır sıkıntı olsa vucud tepkı verır kanama ve karın kasık agrısıyla.

Fevri filan değilim fikrimi yazdım birşey söylemek istiyorsanız mesajıma alıntı yapın ortaya yazmanıza gerek yok . Erken gidilsin demiyorum eğer öyle bir fikrim olsa ben erken giderdim . Ama 6-7 haftalar geç bence belki vücudun vitamine takviyeye yada başka birşeye ihtiyacı var amaç sadece kese görmek vs değil anlayacağınız .

Utrasyondan vıtamın ıhtıyacına bakılmıyor ılk uc ay folık asıt kullanılır. Elzem durumda doktor vıtamınde basyabılır. Saglık ocagına gıdıp kayıt yaptır canım ıdrar ve kan tahlılı ıster dr ve sana folık asıt verır. Benım dr ılk vıtamın fılan ıhtıyacına 11. Haftada baktı. Folık asıtede ben zaten hamıle kalmadan ıkı ay once baslamıstım 11. Haftaya kadar kullandm. Sonra vıtamın baslar decavıt kasılan olursa magnezyum verır. Rabbım gonlunuze gore versın.

Ben zaten ultrasonda vitamin bakılıyor diye birşey yazmadım fark ediyorsanız . Doktora erken gitmenin anlamı yok gibi bir cümle kurdunuz bende ona karşılık böyle birşey yazdım .

Yanlisiniz var. Bu degerlerle kesenin gorunmesi gerek ve gorunmemesi dis gebrlik suphesini dogurur. Gec gutmenin faydasi degil zarari var yani. Lutfen yanlis yonlendirmeyin

Yanlisiniz var. Bu degerlerle kesenin gorunmesi gerek ve gorunmemesi dis gebrlik suphesini dogurur. Gec gutmenin faydasi degil zarari var yani. Lutfen yanlis yonlendirmeyin
Dıs gebelık olsa doktoru bılgı verırdı dıye düşünüyorum. Cünkü doktorum. Degerın güzel artıkda ıyı dıs gebelık olmaz ama bos gebelık olabılır demıstı. O konuda yanlıs yonlendırmek ıstemem dıs gebelıkde asırı bır karın agrısı oluyordu galıba.

Bakmamış ki neye göre Bilgi verecek ultrasondan bi baksa mesela ne oluyor diye

Konu sahıbının korkmasını ıstemem tecrubesız sonucta. Ama dıs gebelık olsa sınyal verıyor. Bos gebelıgı ayırt edemıyorlar galıba ama. Doktorum oyle demıstı.

Ya birde şöyle birşey var bebeğin gelişiminde ilk 3 ay çok önemli deniyor . Bebek kadının vücudundan besleniyor onun vitaminlerini alıyor . Kadına erken vitamin vs takviyesi yapılması gerekiyorsa ve yapılmıyorsa nasıl olacak o iş ? Kadının tüm depolarını bebek alıyor sonra Kadının kalsiyumu b12 si şunu bunu bitiyor işte dişi kırılıyor hastalanıyor filan . Bebek sahibi olacağız diye kendimize yazık etmenin mantığındaki yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…