- 21 Nisan 2011
- 1.477
- 1.161
- 333
- Konu Sahibi turkkadini
-
Vala maşallah 3üz bile olabilir ne kadar geçti süreMerhaba Arkadaşlar
Bugün kan testi verdim sonuç beta 10539,45 çıktı. Akşama kadar bekleyemedim hastaneye gitmek için. Aranızda bilen var mı bu ne demek oluyor ?
fazlasıyla gerçekGerçekten mi ?
Geçen Cuma adet olmam gerekiyordufazlasıyla gerçekne kadar geçti adetiniz değer baya yüksek ?
Geçen Cuma Adet olmam gerekiyorduVala maşallah 3üz bile olabilir ne kadar geçti süre
genede bana yüksek geldi hamilesiniz hemen doktora gidinGeçen Cuma Adet olmam gerekiyordu
cok sabırlısınız bravo valla 5 hastalık olmuş bebişGeçen Cuma adet olmam gerekiyordu
Yok yok adeti bir hafta geçmiş normal bir değer :) benim 1hafta geçtiğinde değerim 17357.62 çıkmıştı, hani çok yüksek bir değer değil :)genede bana yüksek geldi hamilesiniz hemen doktora gidin
Eczane testlerinden 4 tane yaptım hepsi geçersiz oldu şansımacok sabırlısınız bravo valla 5 hastalık olmuş bebiş
Akşam mutlaka gideceğim teşekkürlergenede bana yüksek geldi hamilesiniz hemen doktora gidin
Doğrudur canımYok yok adeti bir hafta geçmiş normal bir değer :) benim 1hafta geçtiğinde değerim 17357.62 çıkmıştı, hani çok yüksek bir değer değil :)
Konu sahibi tebrikler canım hamilesin
Ooo ikiz mi yA masallah subhanallaahMerhaba Arkadaşlar
Bugün kan testi verdim sonuç beta 10539,45 çıktı. Akşama kadar bekleyemedim hastaneye gitmek için. Aranızda bilen var mı bu ne demek oluyor ?
O kadar çokmu ya değerOoo ikiz mi yA masallah subhanallaah
Allah razı olsun 5 nisanTebrikler fazlasıyla hamilesiniz hemdeSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ne zamandı yumurtlama gününüz
İnşallahMaşallah hayırlı olsun kalp atışı bile duyabilirsiniz belki
Çok teşekkür ederim.Yok yok adeti bir hafta geçmiş normal bir değer :) benim 1hafta geçtiğinde değerim 17357.62 çıkmıştı, hani çok yüksek bir değer değil :)
Konu sahibi tebrikler canım hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?