- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Beta sonucu 44.97 çıkması
- Konu Sahibi Pnr Akr
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacıncı gun embrıyosuyduKızlar betam transferin 12. Günü 44.97 çıktı 2 gün sonra bir daha vericem böyle olup artan var mı yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim
5. Gün embriyosu taze transferKacıncı gun embrıyosuydu
2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar5. Gün embriyosu taze transfer
Evet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar
Benım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım siziEvet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden
İnşallah lütfen dua edin yazarım tabi burayaBenım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım sizi
Dualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsınİnşallah lütfen dua edin yazarım tabi buraya
Amin Allah razı olsun inşallahDualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsın