Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesin tatlım. hayırlı olsun...Eki Görüntüle 2032128 kızlar adetim 2 gün gecikti bugün 3.günümün içindeyim kan tahlili yaptırdık öğlen bu çıktı sizce değerler normal mi? Bilen biri bakabilir mi? Tahmini kaç günlük
Saol canım teşekkür ederimhamilesin tatlım. hayırlı olsun...
Yaa cidden 4 haftalık mı doktora gitsem keseyi görebilirmiyim prki canım4 haftalık canım allah tamamına erdirsin
Yok canım goremezsin daha 5 haftayı geçince gorebilirsin folik asit kullanman gerekiyo şimdi doktora gidersen değer 2 katına çıkmış mi diye kan verebilirsin digerleri için erken. Ben 5+2 de kese görmüş tüm 6+4 te kalp atışını duymuştumYaa cidden 4 haftalık mı doktora gitsem keseyi görebilirmiyim prki canım
Ozaman 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra görebilirim keseyi dimi? Kan tahlilini cumartesi tekrar yaptırıcam inşallah yükselir Canım peki belirsiz bi değer mi bu sence sevinmelimiyim? İçime kurt düştü en düşük 50ymiş dimi?Yok canım goremezsin daha 5 haftayı geçince gorebilirsin folik asit kullanman gerekiyo şimdi doktora gidersen değer 2 katına çıkmış mi diye kan verebilirsin digerleri için erken. Ben 5+2 de kese görmüş tüm 6+4 te kalp atışını duymuştum
En düşük 5 canım 50 değil. Benim 78 di kimisinin 500 filan çıkıyor ama farketmez yani degerin kaç olduğu değilde 2 gunde bir 2 katına çıkması önemli. Inşallah yukselir canımOzaman 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra görebilirim keseyi dimi? Kan tahlilini cumartesi tekrar yaptırıcam inşallah yükselir Canım peki belirsiz bi değer mi bu sence sevinmelimiyim? İçime kurt düştü en düşük 50ymiş dimi?
Ozaman değerim normal benim 63 inşallah yükselir canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ğEn düşük 5 canım 50 değil. Benim 78 di kimisinin 500 filan çıkıyor ama farketmez yani degerin kaç olduğu değilde 2 gunde bir 2 katına çıkması önemli. Inşallah yukselir canım
Rica ederim canım allah tamamina erdirsinOzaman değerim normal benim 63 inşallah yükselir canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ğ
Amiin canım inşallah. Son bişi daha sorabilirmiym ovu testi hamişken koyu çıkar diolardı ben ovu testi yaptım aşırı silik çıktı. Normal mi sence buRica ederim canım allah tamamina erdirsin
Koyu çıkar canım ama zaten kan testi vermissin hamile olduğun kesin bunlarla ugrasmana gerek yokAmiin canım inşallah. Son bişi daha sorabilirmiym ovu testi hamişken koyu çıkar diolardı ben ovu testi yaptım aşırı silik çıktı. Normal mi sence bu
Tamam canım bende gitmicem henüz doktora yarın tekrar kan vericem değer yükselmiş mi diye inşallah sorunsuz olur teşekkür ederimHayırlı olsun acele etme 10.000 görmeden ultrasona girmeni tavsiye etmem. Sonra kese görünmedi, kese göründü bebek görünmedi diye stres oluyor. 2 gün arayla 2 defa kan ver 2 ye katlıyorsa bekle 8 haftalıkken ultrasona git
Tamam canım öyle yapayım tekrardan teşekkür ederimKoyu çıkar canım ama zaten kan testi vermissin hamile olduğun kesin bunlarla ugrasmana gerek yok