Beta sıfır ama belirtilerim net başına gelen varmı?

bonadeas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
380
196
34
Kızlar 2. Cocuk için planlama yaptık. Sat 14 temmuz .
18 ve 26 temmuz değerlendirdik.
Bat (6-9 agustos)
26 sından sonra bende aniden meme dolgunluğu hassasiyeti yaşandı, ardına yerlesme denen kasıntılar o gunden beri devam edıyor. Bel ağrısı, rahim bölgemde dolgunluk. Yani kızımda yasadıklarımın aynısı. (Psikolojik olamaz 2. Gebeliğim ve aynısı) test 2. Cizgi silik. Ben betayı yuksek beklemiyordum ama sıfır cıkması beni endiselendirdi.
Kanamam yok adet olmam gerekıyordu olmadım 10 gundur adet sancısı gibi kasılmalar var bel ağrımdan uyuyamadım, dış gebelik belirtim yok, kimyasal olsa sanırım bugun kanamam gelirdi.
(Bu arada benim kızda da beta ilkinde düşük sonra yukselmişti ama onda bukdr yerlesmeyi hisetmemiştim.
aile hekımınde kan alındı sizce yanlıs cıkma olasılığı nedir? (Duzensiz adet asla olmam)

Geç döllenme olabilir 2.cizginin silindiği belanın dusuklugunden eğer geç dollenmeyse zaten idrarda da çıkmaz birkaç gün sabır

Aynı şeyi arkadaşım yaşıyor. 15 gün adet gecikmesi var. İki gün önce testi silik çıktı. Ama kan testi negatif. Bekliyor o da. Bakalım hayırlısı olsun hakkinizda

Bat (6-9 agustos)
26 sından sonra bende aniden meme dolgunluğu hassasiyeti yaşandı, ardına yerlesme denen kasıntılar o gunden beri devam edıyor. Bel ağrısı, rahim bölgemde dolgunluk. Yani kızımda yasadıklarımın aynısı. (Psikolojik olamaz 2. Gebeliğim ve aynısı) test 2. Cizgi silik. Ben betayı yuksek beklemiyordum ama sıfır cıkması beni endiselendirdi.
Kanamam yok adet olmam gerekıyordu olmadım 10 gundur adet sancısı gibi kasılmalar var bel ağrımdan uyuyamadım, dış gebelik belirtim yok, kimyasal olsa sanırım bugun kanamam gelirdi.
(Bu arada benim kızda da beta ilkinde düşük sonra yukselmişti ama onda bukdr yerlesmeyi hisetmemiştim.
aile hekımınde kan alındı sizce yanlıs cıkma olasılığı nedir? (Duzensiz adet asla olmam)
Merhaba. Ben geç döllenme yaşayan biri olarak yazıyorum size, 3 ay boyunca çocuk için cabaladik ve bizimkisi Dr kontrolünde olduğu içinde biz hastanede kontroller esliginde her ay yapılıyordu testler. 3. Ay artık umudum kırıldı zira adet olmustum yine ve 5 gün sürdü. ( Her zamanki süre ) Derken adet bitti 6. Gün sancılarım oldu belime vuran ama kasıklarda başlayan başka bir belirti ise goguslwrimde nokta nokta beyazlar vardı test verdim ve 1 aylık gebesin dendi. Adetimden 3 gün önce kan verdim ve beta 5 idi yani negatifti. Öğrendim ki geç döllenme olmuş şuan kızım 21 aylık ve biz 2. Çocuğumuz için 4 5 aydır çabalıyoruz :) sizinde hakkınızda hayirlisi olsun. Umarım 10 günlük gecikme gebelik ile sonuçlanır

Bat (6-9 agustos)
Merhaba şuan sonuç nedir merak ettim de baptınız?

X