Beta Seviyem normal mi?

DefneLiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
42
18
38
31
Iyi gunler arkadaslar, bat üç gün önce test yapmıştım cok silik cikmisti ve burada arkadaşlar gebesin dediler ve hamile çıktım. Bugün adet olmam gereken gün ve sonuç 73 cıktı. Sanki düşük mu? yani sevincimi yasayamiyorum...

Eklentiler

• Screenshot_20210121-091709_e-Nabz.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
Değil merak etmeyin benim adet günüm 40 çıktı, sonra hızla yükseldi. Geç döllenmeydi, geç yumurtlamştım. Sizin de öyle olabilir. 2 günde bir 2 kat artıyor mu takip edebilirsiniz.

Adet gecikmesinden 4-5 gun sonra baya yuksek cikiyor emin ol benim adet gecikmemin 2. Gunu 436 cikti ve buda bana dusuk geldi hatta saglik ocagondaki doktorda moralimi bozdu cok yuksek degil diye. Bugun tekrar kan verdim bakalim artmismi

Değil merak etmeyin benim adet günüm 40 çıktı, sonra hızla yükseldi. Geç döllenmeydi, geç yumurtlamştım. Sizin de öyle olabilir. 2 günde bir 2 kat artıyor mu takip edebilirsiniz.
Icim rahatladi yarin kan verecem bakalim artış olmuş mu diye

Adet gecikmesinden 4-5 gun sonra baya yuksek cikiyor emin ol benim adet gecikmemin 2. Gunu 436 cikti ve buda bana dusuk geldi hatta saglik ocagondaki doktorda moralimi bozdu cok yuksek degil diye. Bugun tekrar kan verdim bakalim artmismi
Bence gayet güzel ama insallah daha da yükselir. Güzel sonuçlar cikar insallah yüksek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…