Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil merak etmeyin benim adet günüm 40 çıktı, sonra hızla yükseldi. Geç döllenmeydi, geç yumurtlamştım. Sizin de öyle olabilir. 2 günde bir 2 kat artıyor mu takip edebilirsiniz.Iyi gunler arkadaslar, bat üç gün önce test yapmıştım cok silik cikmisti ve burada arkadaşlar gebesin dediler ve hamile çıktım. Bugün adet olmam gereken gün ve sonuç 73 cıktı. Sanki düşük mu?yani sevincimi yasayamiyorum...
Adet gecikmesinden 4-5 gun sonra baya yuksek cikiyor emin ol benim adet gecikmemin 2. Gunu 436 cikti ve buda bana dusuk geldi hatta saglik ocagondaki doktorda moralimi bozdu cok yuksek degil diye. Bugun tekrar kan verdim bakalim artmismiIyi gunler arkadaslar, bat üç gün önce test yapmıştım cok silik cikmisti ve burada arkadaşlar gebesin dediler ve hamile çıktım. Bugün adet olmam gereken gün ve sonuç 73 cıktı. Sanki düşük mu?yani sevincimi yasayamiyorum...
Icim rahatladi yarin kan verecem bakalim artış olmuş mu diyeDeğil merak etmeyin benim adet günüm 40 çıktı, sonra hızla yükseldi. Geç döllenmeydi, geç yumurtlamştım. Sizin de öyle olabilir. 2 günde bir 2 kat artıyor mu takip edebilirsiniz.
Bence gayet güzel ama insallah daha da yükselir. Güzel sonuçlar cikar insallah yüksek yineAdet gecikmesinden 4-5 gun sonra baya yuksek cikiyor emin ol benim adet gecikmemin 2. Gunu 436 cikti ve buda bana dusuk geldi hatta saglik ocagondaki doktorda moralimi bozdu cok yuksek degil diye. Bugun tekrar kan verdim bakalim artmismi
Amin insallah yarin alacagim sonucuBence gayet güzel ama insallah daha da yükselir. Güzel sonuçlar cikar insallah yüksek yine
Dunki sonucumda 1121 cikmis sizde kac haftaliktirBence gayet güzel ama insallah daha da yükselir. Güzel sonuçlar cikar insallah yüksek yine
Canım yapılan testte referans aralıklarda haftalarla ilgili yazıyor.2-3haftalık diye biliyorumDunki sonucumda 1121 cikmis sizde kac haftaliktir
Aaa cok güzel cikmis, benim de 2 günde 2 kati olmuş 150 olmuş.Dunki sonucumda 1121 cikmis sizde kac haftaliktir
Cok sevdim sizin adiniza. Keseyi gormeye ne zaman gideceksinizAaa cok güzel cikmis, benim de 2 günde 2 kati olmuş 150 olmuş.
Benimkinde yazmiyor yaCanım yapılan testte referans aralıklarda haftalarla ilgili yazıyor.2-3haftalık diye biliyorum![]()
Bugun doktor yine gel kanina bakalim dedi ona baktiracagim, ne zaman kese görünül hic bilmiyorum kiCok sevdim sizin adiniza. Keseyi gormeye ne zaman gideceksiniz
Kan sonucun cikinca bizede soylermisin bende kadin dogum uzmanina pazartesi gidecegim son adete gore ben suan 4+6 daymBugun doktor yine gel kanina bakalim dedi ona baktiracagim, ne zaman kese görünül hic bilmiyorum ki![]()
Benim degerim 400 olmus dahaKan sonucun cikinca bizede soylermisin bende kadin dogum uzmanina pazartesi gidecegim son adete gore ben suan 4+6 daym
Cok sevdim yaaa allahim herkese nasip etsinBenim degerim 400 olmus daha2 gün önce 150 ydi
ben suan tam 4 haftalikmisim