Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun ne diyor canım2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
10 ocak 352,70
12 ocak 522,75
Beta hcg sonuçlarım bu şekilde. Hepsi aynı yerde ve saatte yapıldı.
Böyle bişey yaşayıp sağlıkla gebeliği devam eden oldu mu
Beta takibine devam edicez. Sağlıklı da olabilir düşedebilir diyor. Kese görünecek seviyeye gelirse o zaman daha net bişey söyleyebiliriz diyor .Doktorun ne diyor canım
2 doktora gittim dış gebelik diyemeyiz . Beta takibine devam diyolarDış gebelik mi kontrol edilmeli. Önce düşüp sonra yükselmesi sağlıklı değil
Betan %60 dan az artmış. Arkadaşımda da aynısı oldu anlayamadılar ama tüpte görüldü sonradan. Kusma kanama olursa mutlaka ama mutlaka git doktora. Günümüz doktorları da bir garip asla anlayamıyorlar2 doktora gittim dış gebelik diyemeyiz . Beta takibine devam diyolar
Net bişeyde demiyolar takip edicez o kadar sinir oluyorum. Tamam teşekkür ederimBetan %60 dan az artmış. Arkadaşımda da aynısı oldu anlayamadılar ama tüpte görüldü sonradan. Kusma kanama olursa mutlaka ama mutlaka git doktora. Günümüz doktorları da bir garip asla anlayamıyorlar
Benimde şöyleBeta takibine devam edicez. Sağlıklı da olabilir düşedebilir diyor. Kese görünecek seviyeye gelirse o zaman daha net bişey söyleyebiliriz diyor .
Belirsizlik yordu beni
Gayet iyi gibi geldiBenimde şöyle
3 Ocak 30
6 Ocak 125
10 Ocak 585
13 Ocak 1324 sence benimki nasıl
Benimde yoruyor inan ki
Cuma günü muayene ye çağırdı. O zaman netleşir herhalde artıkcanım bu durumda net teşhisi koyabilmek için bekliyorlar kese görülecek kıvama gelmeden kimyasal yada dış gebelik demiyorlar, benimde böyle başladı sürecim anladık dış genelik olduğunu artış hızı yavaştı 1 aya yakın takip ettik mecburen,vajinal ultrasonda kesenin bozulduğunu gördük kürtaj oldum hemen.
Sonucunuz ne oldu benimde bir ara düştü daha sonra iyice düştü merak ettim tedavi olsaydım dusermiydi dusmezmiydiCuma günü muayene ye çağırdı. O zaman netleşir herhalde artık
Bugün muayene oldum dış gebelik bulgusuna rastlanmadı. Beta artışı da durdu zaten. Kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. İlaçları bıraktık.Sonucunuz ne oldu benimde bir ara düştü daha sonra iyice düştü merak ettim tedavi olsaydım dusermiydi dusmezmiydi
Geçmiş olsun dış gebelik olmaması iyi inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıklı geçerBugün muayene oldum dış gebelik bulgusuna rastlanmadı. Beta artışı da durdu zaten. Kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. İlaçları bıraktık.
Haftaya tekrar kontrolüm var
Amin inşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun dış gebelik olmaması iyi inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıklı geçer