• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta önce düştü sonra yavaş yükseliyor

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.488
951
53
33
2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
8 ocak 223,88
10 ocak 352,70
12 ocak 522,75

Beta hcg sonuçlarım bu şekilde. Hepsi aynı yerde ve saatte yapıldı.

Böyle bişey yaşayıp sağlıkla gebeliği devam eden oldu mu 🥲

Betan %60 dan az artmış. Arkadaşımda da aynısı oldu anlayamadılar ama tüpte görüldü sonradan. Kusma kanama olursa mutlaka ama mutlaka git doktora. Günümüz doktorları da bir garip asla anlayamıyorlar
Net bişeyde demiyolar takip edicez o kadar sinir oluyorum. Tamam teşekkür ederim

canım bu durumda net teşhisi koyabilmek için bekliyorlar kese görülecek kıvama gelmeden kimyasal yada dış gebelik demiyorlar, benimde böyle başladı sürecim anladık dış genelik olduğunu artış hızı yavaştı 1 aya yakın takip ettik mecburen,vajinal ultrasonda kesenin bozulduğunu gördük kürtaj oldum hemen.

canım bu durumda net teşhisi koyabilmek için bekliyorlar kese görülecek kıvama gelmeden kimyasal yada dış gebelik demiyorlar, benimde böyle başladı sürecim anladık dış genelik olduğunu artış hızı yavaştı 1 aya yakın takip ettik mecburen,vajinal ultrasonda kesenin bozulduğunu gördük kürtaj oldum hemen.
Cuma günü muayene ye çağırdı. O zaman netleşir herhalde artık

Sonucunuz ne oldu benimde bir ara düştü daha sonra iyice düştü merak ettim tedavi olsaydım dusermiydi dusmezmiydi
Bugün muayene oldum dış gebelik bulgusuna rastlanmadı. Beta artışı da durdu zaten. Kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. İlaçları bıraktık.

Haftaya tekrar kontrolüm var 🥹🥹

Bugün muayene oldum dış gebelik bulgusuna rastlanmadı. Beta artışı da durdu zaten. Kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. İlaçları bıraktık.

Haftaya tekrar kontrolüm var 🥹🥹
Geçmiş olsun dış gebelik olmaması iyi inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıklı geçer

Back