Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.3İlişkiden 28 gün sonra verilen kan testi net sonuç verir mi sonradan artabilir mi
Net olarak sonuc verir. Negatif degerin hamile degilsinİlişkiden 28 gün sonra verilen kan testi net sonuç verir mi sonradan artabilir mi
Karın şişliği yaşıyorum bir kaç gündür enfeksiyon varmış vücudumda cipro verdi doktor o şişkinlik yapıyor olabilir miNet olarak sonuc verir. Negatif degerin hamile degilsin
Evet kan testi en net sonuç verir
Teste bir yanlışlık yapmazlar değil mi devlet hastanesinde verdim bazı özeller yanlış sonuç vermiş galiba kusura bakmayın sizi de rahatsız ettimbeş üstü pozitif sayılıyor canım negatif bir sonuç bu
Ben yanlışlık olduğunu duymadım canım estağfurallah ne kusuru soru sorup danışmazsak nereden öğrencezTeste bir yanlışlık yapmazlar değil mi devlet hastanesinde verdim bazı özeller yanlış sonuç vermiş galiba kusura bakmayın sizi de rahatsız ettim
Evet enfeksiyon agri ve şişlik yapabiliyor buyuk ihtimalle ondandir. Gecmis olsunKarın şişliği yaşıyorum bir kaç gündür enfeksiyon varmış vücudumda cipro verdi doktor o şişkinlik yapıyor olabilir mi
Evet idrar yolumda enfeksiyon varmış ama karnım çok fazla şiş gün içinde enfeksiyon etkisi olabilir miDoktor cipro vermişse zaten enfeksiyon var
Evet idrar yolumda enfeksiyon varmış ama karnım çok fazla şiş gün içinde enfeksiyon etkisi olabilir mi