Beta kaç olursa kese görünür

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
239
121
33
24
Kızlar merhaba ilk gebeliğim şu anlık pek bilgiye sahip değilim araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım tranferimin bugün 2.haftası ve benim 11.gün beta 583 çıktı, çift transfer oldum kaynanam çok ısrar ediyor bu cuma günü randevu al keseyi görelim diye bende kendimce diyorum 19.gün olacak o zaman kese felan görülmez değerim elbet artmıştır ama doktor gülecek gibime geliyor 19.günde kesemi görülür diye haklıda bende hayır dedikçe anlamıyor kaynanam o benden heyecanlı sjsjsj sizce görünürmü siz kaçıncı günde veya haftalıkta öğrendiniz ? Ona göre randevumu iptal edeceğim

Kızlar merhaba ilk gebeliğim şu anlık pek bilgiye sahip değilim araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım tranferimin bugün 2.haftası ve benim 11.gün beta 583 çıktı, çift transfer oldum kaynanam çok ısrar ediyor bu cuma günü randevu al keseyi görelim diye bende kendimce diyorum 19.gün olacak o zaman kese felan görülmez değerim elbet artmıştır ama doktor gülecek gibime geliyor 19.günde kesemi görülür diye haklıda bende hayır dedikçe anlamıyor kaynanam o benden heyecanlı sjsjsj sizce görünürmü siz kaçıncı günde veya haftalıkta öğrendiniz ? Ona göre randevumu iptal edeceğim
Canım beta 1000-3000 arası görülür kese senin 19. Gün öyle olur beta zaten görülür yani. Sen sadece bir kere mi beta verdin

Ay bunu bende merak ediyorum, acaba bayramdan önce kese görülür mü diye
Transfer günü hariç Transferden sonra bugün 13.gün be 510 küsür beta

Testten kabaca 10 gün sonra keseyi vajinal ultrasonla görebilirsin. Aslında karından da görülebilir ama muhtemelen vajinal bakarlar. Ben 5+2de keseyi görmüştüm. Sanıyorum bir hafta sonra da kalp duymuştuk ama onu net hatırlamıyorum.

Amin inşallah kuşum tek dileğim şu anlık bu çok heyecanlıyım bu ilk 3 ayı atlatsam rahatlarım sanki günler geçmiyor gbi
Böyle dediğim günler aklıma geldi.
Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu
Çok sevdim yalan oldu
Zalım geceler
Şarkısını nağmeli söylüyorum 😂😂😂😂😂

Back
X