• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta kaç olmalı

kaktusella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
32
31
3
29
Kızlar beklenen adet üzerinden 3 gün geçti. Bugün kan testi verdim beta 260
Son adet başlangıcı ise 5 aralıktı. Beta değerim normal mi düşük mü hiçbir fikrim yok yarın doktora

Kadın doğumcunuz takşp edip değerlendiricek kese için gün vericek. Sağlıklıdır inşallah hayırlı olsun

Kızlar beklenen adet üzerinden 3 gün geçti. Bugün kan testi verdim beta 260
Son adet başlangıcı ise 5 aralıktı. Beta değerim normal mi düşük mü hiçbir fikrim yok yarın doktora
Gayet güzel çıkmış maşaAllah
Ama artış önemli
İlk beta değil de düzenli artması önemli
Hayırlısıyla artar 🩷 sağlıkla gelsin 🌷

Ama artış önemli
Hayırlısıyla artar

Ama artış önemli
Hayırlısıyla artar 🩷 sağlıkla gelsin 🌷
Çok teşekkür ederim. O zaman artışını takip edeceğim bende ilk değerle bi sonuç alacağım sandım 🥲

Çok teşekkür ederim. O zaman artışını takip edeceğim bende ilk değerle bi sonuç alacağım sandım 🥲
Ben adetime 3 gün kala öğrendim beta 80 küsürdü.
İki günde bir kan verdim. Tamamen sabırsız olmam yüzünden. Yoksa stres yani. Vermeden de bekleyebilirsiniz Doktora gitmeye gerek yok çünkü daha başındasınız. Kese gözükmez. Beta 2000 olunca gidin bence
Ya da adet gecikmesinin 10.günü falan

Ben adetime 3 gün kala öğrendim beta 80 küsürdü.
İki günde bir kan verdim. Tamamen sabırsız olmam yüzünden. Yoksa stres yani. Vermeden de bekleyebilirsiniz Doktora gitmeye gerek yok çünkü daha başındasınız. Kese gözükmez. Beta 2000 olunca gidin bence
Ya da adet gecikmesinin 10.günü falan
evet daha ultrasonda görünmeyecek. Beta değeriyle ilgili kulaktan dolma şeyler duymuştum yıllar önce çevremde. Aklımda kalmış yalan yanlış. Düşükse bebek tutunmuyor filan diye. O yüzden kafama taktım ama değerin yükselmesinin önemli olduğunu bilmiyordum. Henüz kimseye de söylemedim netleşince söyleyeyim diye.

evet daha ultrasonda görünmeyecek. Beta değeriyle ilgili kulaktan dolma şeyler duymuştum yıllar önce çevremde. Aklımda kalmış yalan yanlış. Düşükse bebek tutunmuyor filan diye. O yüzden kafama taktım ama değerin yükselmesinin önemli olduğunu bilmiyordum. Henüz kimseye de söylemedim netleşince söyleyeyim diye.
Beta düşük olacak tabi
Sonuçta bu değer hamile değilken 0’dı
Yavaş yavaş yükselecek 3-5-10-100-500 diye…
Sen de başında yakalamış olabilirsin
Biraz daha bekle sabırla
Kimseyi de dinleme

Back
X