- 7 Kasım 2024
- 82
- 27
- 25
- Konu Sahibi aysenin blog
Regle 3 gün var betam 53 çıktı kimyasal değildir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 13 ile öğrendim 3 4 gün varken.Regle 3 gün var betam 53 çıktı kimyasal değildir inşallah
İnşallahRegle 3 gün var betam 53 çıktı kimyasal değildir inşallah
Bence yşanmayabilir rahat olun sağlıklı olsunKızlar regl günüm beta 75 çıktı normal mi böyle
Kimyasal yaşanırmı
Betayı takibe alın,2 günde bir kan verin bakım bakalım nasıl artış olacak. Bu arada son durumunuz nedir? İnşallah güzel haberi almışsınızdıeRegle 3 gün var betam 53 çıktı kimyasal değildir inşallah
Çok şükür beta artışım güzel hafta içi keseyi göreceğiz inşallahBetayı takibe alın,2 günde bir kan verin bakım bakalım nasıl artış olacak. Bu arada son durumunuz nedir? İnşallah güzel haberi almışsınızdıe
48 saat sonra tekrar kan ver canım. Benim 76 olmuştu sonra kimyasal gebelik geçirdim. 100 ve üzeri görünce kimyasal gebelik olma ihtimali sıfırBence yşanmayabilir rahat olun sağlıklı olsun
Çok sevindim, hayırlısı olsunÇok şükür beta artışım güzel hafta içi keseyi göreceğiz inşallah
Amin canım Allah dileyen herkese en kolay şekilde nasip etsin sağlıklı sıhhatliÇok sevindim, hayırlısı olsun
Gayet normal içini rahat tut 48 saatte kanı tekrarla aynı saat aynı hastanedeMerhabalar, ben de daha reglime 4 gün varken beta 519 ile öğrendim hamile olduğumu. Bu değer normal mi sizce?
Teşekkürler, bu hafta randevu aldım farklı bir hastaneden ve doktordan. Orada kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Bir sorun olur mu ki farklı hastanede yaptırsam?Gayet normal içini rahat tut 48 saatte kanı tekrarla aynı saat aynı hastanede
Regle 4 gün varsa kese bu hafta görünmez bence benimki öyle oldu regl 3 gün geçti ama keseyi ultrasonla görmediler Salı günü göreceğiz dedi .Teşekkürler, bu hafta randevu aldım farklı bir hastaneden ve doktordan. Orada kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Bir sorun olur mu ki farklı hastanede yaptırsam?
Aa peki çok teşekkürlerRegle 4 gün varsa kese bu hafta görünmez bence benimki öyle oldu regl 3 gün geçti ama keseyi ultrasonla görmediler Salı günü göreceğiz dedi .
Farklı hastanede değer farklı çıkar modun düşer fark edebilir
Benim çok şükür bugün göründü kese sizinde en geç iki güne görünürRegle 4 gün varsa kese bu hafta görünmez bence benimki öyle oldu regl 3 gün geçti ama keseyi ultrasonla görmediler Salı günü göreceğiz dedi .
Farklı hastanede değer farklı çıkar modun düşer fark edebilir
Yarın göreceğiz inşallah çağırdı yarın içinBenim çok şükür bugün göründü kese sizinde en geç iki güne görünür
Bugün gittim gördüm çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıBenim çok şükür bugün göründü kese sizinde en geç iki güne görünür
Bana da 10 gün sonra kalp atışı dediBugün gittim gördüm çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı