• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc

Sfy78

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
55
11
8
36
Benim 1 hafta önce henüz adetim 2 gün geçince beta hgc değerim 2 cıktı acaba yükselebilir mi böyle birşey yaşayan var mi çocuk istiyorum lütfen yardım edin sizce kan vereyim mi tekrar yoksa ader söktürücü mu alayim bu arada adetim zaten düzensiz ve geç olur o yüzden hap kullanıyorum ve çocuk var mi bilemiyorum

Tekrar kan verin Beta için belki de yükselmiştir

İnşallah ♥️ benim de bu gün bat günüm 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama 5 gün önce yaptığım test pozitifti aklım karışmıştı bakalım bugün olmazsam yarın ben de kan vermeyi düşünüyorum🥰

İnşallah ♥ benim de bu gün bat günüm 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama 5 gün önce yaptığım test pozitifti aklım karışmıştı bakalım bugün olmazsam yarın ben de kan vermeyi düşünüyorum🥰
Inşallah Rabbim sana da gönlündekini nasip etsin Rabbim ol deyince olmayacak yoktur Elhamdülillah ❤💗

Benim de ilk baktığımda adetime 1 hafta filan vardı 2.88 çıkmıştı 4 gün sonra filan baktırdığımda 90a yükselmişti

Benm adetim geçmişti ama inşallah vardır Rabbim hayırlı evlat etsin yavrunu inşallah
Çok teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallah. Sonucu haber et :anneadayı:

Kızlar değerim yine 2 çıktı bu saatten sonra da artmaz zaten nasip diyelim

Back