Beta hgc yardımcı olur musunuz

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Kızlar ben bugün kan testi yaptım 1.20 çıktı sizce artar mı geçen hafta sonu yumurtladim gibi ama emin değilim pko lu olduğum için yumurtlama günümü tutturamiyorum belirtiler onu gösteriyordu sadece ordan yola çıktım yani biraz daha bekleyip test yapayım tekrardan haftaya falan geç dollenme olmus olabilir böyle olup artan gördünüz mü duydunuz mu yada yaşadınız mı acaba yoksa adet söktürücü kullanıp adet olacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bnmde aynı cıktı geçen hafta idrar testleri negatif adetimin gecmesini bekliyorum 4 gün var adete

ovilasyon testi yapsana yumurtlamanı gosterir

Canım yumurtlamanın üzerinden 1 hafta bile geçmeden kan testi yapmanız doğru değil en az 10 gün geçmeli en ideali de 15 gün geçmiş olması diğer türlü kan testi doğru sonuç vermez.
Pko'lu olduğun için beklenen adet tarihini bilemiyorum o yüzden geç döllenme oladabilir olmayadabilir. Bence en ideali doktor eşliğinde yumurtlama zamanını takip etmek çünkü sanırım pko'lularda ovulasyon testleri de güvenilir sonuç vermiyor.

Anladım canım haftaya Perşembe cuma üzerinden on gün geçmiş oluyor zaten bide o gün veririm varsa bişey vardır yoksa da bakacağım artık doktor ovulasyon testi artık ne yapacaksam belkide bişey de yapmak artık bilmiyorum yani şuan çok karmasigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…