- 19 Ağustos 2023
- 26
- 6
- 22
- Konu Sahibi beyazbulut7
Arkadaşlar merhaba ben yeni hamile olduğumu öğrendim bir aydır şüphem vardı son adet tarihim 20 Haziran aslında regl gecikmesinin 11. Gecikme günü (Temmuz 20 de regl olmam getekiyordu olmadım) 31 temmuzda kan verdim değerim 2 çıktı doktor gebelik yok dedi sonradan 16 gün sonra 16 Ağustos’ta çubuk test yaptım biri silik çift çizgi çıktı aynı gün tekrar kan verdim 140 çıktı ama son adet tarihim 20 Haziran ve arada bir regl duzensizliği yaşayan biriyim gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim ama değerim 4. Hafta da ve son ay adet görmediğim için otomatikman yumurtlama olmamış oluyor yumurtlama olmadığı için 4 haftalık gebe olamam 8 haftaya göre de 140 çok düşük bir değer geç döllenme desek sadece bir hafta on gün farkediyor diye biliyorum (yanlış biliyor da olabilirim )yine uyuşmayan bişeyler var kasık ağrım ve mide kazıntım var doktor detaylı bir bilgi vermedi ihtimalleri söylemedi sadece şu gün gel tekrar beta hgc bakılsın dedi kesin gebesin ama birler söylemek için çok erken dedi hafta hesaplaması için de o yanlıştır dedi bende acaba boş gebelik mi diye kurulup duruyorum 23 agustosa randevu aldım tekrar beta hgc bakılsın diye ama günler geçmek bilmiyor ve kafayı yemek üzereyim bu durumu yaşayanlar ve bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı