• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc sabit kalması

oyunsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
21
0
1
26
Kızlar 7 hafta önce hamile olduğumu ogrendım değer 86 çıktı daha sonra 140 oldu sonrasında 28 e kadar düştü 2 gün sonra kan verdıgımde 32 ye yükseldi sonra 31 oldu suan 30 da sabit kaldı başına gelenler dış gebelık mi kımyasal mı yardımcı olabılır mısınız

Maalesef diş gebelik gözüküyor acil doktora görün yoksa tüplerine zarar verebilir veya iç kanamaya sebep olabilir büyük ihtimalle dis gebelik iğnesi var onu yaparlar bende yaşadım zor bi dönem Allah yardımcın olsun

7 haftalık olduysanız doktor kontrolü yapılmadı mı size ?
Yapıldı en başından beri 2 günde bir doktora gidiyorum fakat kimse cozemıyor ilk dış gebelık dendi daha sonra değer düşünce kimyasal dendi suan belirsiz bi durumun içindeyım muanelerde hiç birsey gözükmüyor vajinal ultrasonda kararsız kaldılar

Bebeğe ait dokuların gelişim göstermesi ile birlikte plasenta dokusu ortaya çıkar ve Beta HCG üretimine devam edilerek gebeliğin sürekliliği korunur. adet kanamasını da engelliyormuş bu durum

Maalesef diş gebelik gözüküyor acil doktora görün yoksa tüplerine zarar verebilir veya iç kanamaya sebep olabilir büyük ihtimalle dis gebelik iğnesi var onu yaparlar bende yaşadım zor bi dönem Allah yardımcın olsun
Canım bana dış gebelık için bu değerde iğne vurmayalım dedi dış gebelıgı düşündürecek bi değer degıl diyor ama şunu da merak ediyorum kanamam oldu 1 hafta önce pıjtılı sekılde acaba düşük yaptım değer mı düşmedi hala bazen 0 lanması geç oluyor ya

Bebeğe ait dokuların gelişim göstermesi ile birlikte plasenta dokusu ortaya çıkar ve Beta HCG üretimine devam edilerek gebeliğin sürekliliği korunur. adet kanamasını da engelliyormuş bu durum
İşte bu ne demek canım kımyasal mı sence

Canım bana dış gebelık için bu değerde iğne vurmayalım dedi dış gebelıgı düşündürecek bi değer degıl diyor ama şunu da merak ediyorum kanamam oldu 1 hafta önce pıjtılı sekılde acaba düşük yaptım değer mı düşmedi hala bazen 0 lanması geç oluyor ya
Evet beta 0 a geç iniyor inşallah diş gebelik yoktur benim çok geç anlaşıldı beta ti sürekli takip et canım çok geçmiş olsun

Kimyasal gebelik gibi duruyor. Sanırım dış gebelikte değer düşmüyordu.

Kızlar 7 hafta önce hamile olduğumu ogrendım değer 86 çıktı daha sonra 140 oldu sonrasında 28 e kadar düştü 2 gün sonra kan verdıgımde 32 ye yükseldi sonra 31 oldu suan 30 da sabit kaldı başına gelenler dış gebelık mi kımyasal mı yardımcı olabılır mısınız
Canım geçmiş olsun dış gebelik gibi duruyor. Dış gebelikte de beta bi inip bi çıkıyor benimki de en fazla 599 olmuştu sonra hep iniş çıkış en son 197 civarı da düşük için iğne uygulaması yaptılar sonra yavaş yavaş düştü beta ve sıfırlandı

Canım geçmiş olsun dış gebelik gibi duruyor. Dış gebelikte de beta bi inip bi çıkıyor benimki de en fazla 599 olmuştu sonra hep iniş çıkış en son 197 civarı da düşük için iğne uygulaması yaptılar sonra yavaş yavaş düştü beta ve sıfırlandı
Canım çok geçmiş olsun benım beta doktorların demesine göre 7 haftalık gebelık suresınde 149 harıcı artmadı doktorlar bu degerlerın üstünde olması gerektugını söyledi dış gebelikte artarmış düşermiş ama mesela 26 ya kadar düşmez dediler suan belırsız durumdayım pazartesi gel dediler 6 gündür degerım 26 da takılı kaldı benım bi kanamam oldu pıhtılı ben dıyorumki o zaman düşük yaptım da betam geç mı düşüyor acaba
benım

Back