Beta Hgc negatif ama gecikme var

Lockaw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
29
6
1
31
Merhabalar. Sat 20.11.2022. iki kere kaset test yaptım negatif bugün kan testi yaptım 0.61 çıktı ama adetim 6 gün gecikti. Böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ? Hiç adetlerim bu kadar gecikmezdi ya 1 gün önce olurdum ya 1 2 gün sonra olurdum hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ne adet belirtisi var nede gebelik. Sadece göğüslerim çok dolgun oldu o kadar. Yardımcı olur musunuz. Böyle olanlar deneyimini paylaşabilir mi ?

Ben de böyleyim şu an sat 25 Kasım dört gün gecikti hiçbir regl belirtim yok son regl bittikten iki gün sonra ilişkiye girdik iki kere korunmadan. Ama şu an idrar ve kan testim negatif ilk defa reglim dört gün gecikti ve bel ağrım var

Bende aynı şeyi yaşıyorum şuanda bu zamana kadar hiç adet gecikmesi yaşamamıştım hem adetim gecikti hemde hiçbir belirti yok ama btahcg de erken gebelik testi de negatif arafta kalmak gibi bişi bu psikoloji olarak çok yıpratıyor

Mrb hanımlar size bir sorum olacak bugün tam 29 gün adet gecikmem oldu 2 defa kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı ilk bir hafta gecikmemde belirti vardı ama şuan sadece karın şişkinliği ve ağrısı bide kasıkta ağrı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?

Son durumunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…