Beta HGC Kızlar bakarmısınız?

hndbrsa

BenimHerşeyimKocişimm
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
30
8
13
Merhabalaarr tekrardan kızlar geçenlerde konu açmıştım hamile miyim adetim gecikti falan diye. En son adet tarihim 24.10.2014 12 gün gecikti yani. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırdım ama sonuc p.tesiye kaldı bende internetten bakayım dedim sonuç çıkmış. aynı yazanı yazıyorum sizler tecrübelisiniz bakar mısınız negatif mi diye :) Hepinize teşekkür ediyorum :):)
Bir de zaten adetim 12 gün gecikti daha sonradan bunların yükselme ihtimali yok dimi çünkü adet belirtim de yok henüz ?

Sonuç- 1,00
Birim- mIU/mL
Ref. Ara. - 0- 20

Kızlar bu ref. ara. nedir?

Mesajım çıkmamış yaaa. Tekrar yazayım. Canım muhtemelen hamile değilsin. Adet bu kadar geçmesine rağmen değer 1 çıktıysa gebelik yoktur. En az 5 ve üzeri olması gerekiyor. Ref ara da referans aralık demek yani gebe olmayan bir insanda hcg hormonu seviyesi bu değerler arasında olur demek. Burada ref ara 0-20 demiş ama normalde 5 ve üzeri çıkması gebeliği düşündürür ve 2-3 gün sonra tekrarlanması istenir testin. Çünkü her gün bir önceki değerin iki katı yükselir hcg. Allah en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah canım.

Çok teşekkür ederim canım. Kesin yok demek anlamına geliyor dimi? Tekrardan test yaptırmama doktora gitmeme gerek yok yani. Çalışıyorum çünkü sürekli izin alamıyorum hala adetim gelmedi zaten çok düzensizdir adet söktürücü alayım en iyisi. Bu arada şeyi anlamadım ref ara 0-20 yazıyo ya anormal mi şimdi bu :)
* Bebek çok istiyorum ama daha yeni evliyim çok borçlarım var biraz daha hafifletince İnşaAllah Rabbim bize de nasip eder. Seninde hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim..

Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah istediğin zaman allahım nasip etsin bebiş. Referans değerler arasında olan bir değer normal insana yani gebe olmayan bir insana ait demektir. Seninki de bu sınırlar içinde olduğu için gebe değilsin gibi görünüyor. Bence değilsin ama düzensiz adet görüyorum demişsin. Gerçi geç döllenme bile olsa kanda çıkardı. Hamile değilsindir diye düşünüyorum. Adet söktürücüyü doktor reçetesi olmadan alabiliyor musun canım?

Sağlık ocağına yazdırıp alıyorum canım. Gittiğim Kadın doğum uzmanının olduğu hastane çok uzak bana işten çıkıp yetişemiyorum izin de alamıyorum sürekli. Ama işe gitmeden önce sağlık ocağına gidebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…