- 6 Aralık 2024
- 18
- 2
- 21
-
- Konu Sahibi isimsiz1616
Sizi üzmek istemem ama bende beş gün gecikince testi yapmıştım 0.45 çıkmıştı umutlandim sevindim ama gecikmemin 15 . Günü adet olmuştum normalden hiç gecikmezdi. Hava değişimi stres sıkıntı olabilir ama yinede bir hafta sonra olmazsanız tekrar deneyin. İnşallah gebelik vardırKızlar merhabalar bugün adetimin 4. Günü ve adet olmadım sadece beyaz akıntım var bende adet olmayın dört gündür dedim bi kan vereyim 0.35 çıkmış dediler ve bir hafta sonra falan yine kan verebilirsiniz dediler yükselir mi acaba
Sizi üzmek istemem ama bende beş gün gecikince testi yapmıştım 0.45 çıkmıştı umutlandim sevindim ama gecikmemin 15 . Günü adet olmuştum normalden hiç gecikmezdi. Hava değişimi stres sıkıntı olabilir ama yinede bir hafta sonra olmazsanız tekrar deneyin. İnşallah gebelik vardır
Sizi üzmek istemem ama bende beş gün gecikince testi yapmıştım 0.45 çıkmıştı umutlandim sevindim ama gecikmemin 15 . Günü adet olmuştum normalden hiç gecikmezdi. Hava değişimi stres sıkıntı olabilir ama yinede bir hafta sonra olmazsanız tekrar deneyin. İnşallah gebelik vardır
Şu an negatif hamilelik için en az 5 çıkması gerekiyor demişlerdi ama referans aralığı en az 10 du testte ama doktor yine de haftaya tekrar verin ne var diyebilirim ne de yok demişti bende umutlandim sevindim ama yine hüsran tabiki. İnşallah seninki vardır canım güzel haberlerini bekliyorumYaaa olsun rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah sizede en yakın zamanda
Ama işte 0.35 nasıl bi sonuç onuda hiç anlamıyorum yani yükselme ihtimali olur mu ki ya da 0.35 ne demek tamam negatif ama olur mu bir şeyler onuda bilmiyorum
Şu an negatif hamilelik için en az 5 çıkması gerekiyor demişlerdi ama referans aralığı en az 10 du testte ama doktor yine de haftaya tekrar verin ne var diyebilirim ne de yok demişti bende umutlandim sevindim ama yine hüsran tabiki. İnşallah seninki vardır canım güzel haberlerini bekliyorum
Evet ama bence çok umutlanma ben o kadar sevindim ki tamam oldu bu defa dedim. erken sevindim yani. Belirtin falan var mıHmmm
Senin 0.45 çıktığında doktor ne var ne yok diyebilirim demişti sana demi yani sayı 0.45 , 0.35 bu aralıklarda da çıksa yine bi umut var yani yükselebilir
Hmmm
Senin 0.45 çıktığında doktor ne var ne yok diyebilirim demişti sana demi yani sayı 0.45 , 0.35 bu aralıklarda da çıksa yine bi umut var yani yükselebilirs
Evet ama bence çok umutlanma ben o kadar sevindim ki tamam oldu bu defa dedim. erken sevindim yani. Belirtin falan var mı
Valla haklısın öyle gerçekten çok umutlanmamak lazımEvet ama bence çok umutlanma ben o kadar sevindim ki tamam oldu bu defa dedim. erken sevindim yani. Belirtin falan var
valla haklısın öyle gerçektenEvet ama bence çok umutlanma ben o kadar sevindim ki tamam oldu bu defa dedim. erken sevindim yani. Belirtin falan var mı
Hayırlısı o zaman inşallah vardı bir iki gün sonra tekrar ver bakalım kaç çıkacakValla haklısın öyle gerçekten çok umutlanmamak lazım
İşte diyom ya adetim 4 . Günündeyim regl olmadım hala beyaz akıntı var normalde adet olmama yakın kahverengi lekelenmelerim olur ama hiç olmadı kasık Ağrım çok sadece yorgunluk halsizlik hiç bir şey yapasım gelmiyor böyle çoğunlukla
Evet aynen öyle bir kaç güne tekrar kan vereyim bakalım kaç çıkacak yazarım inşallah buraya daHayırlısı o zaman inşallah vardı bir iki gün sonra tekrar ver bakalım kaç çıkacak
Tamam canım bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsinEvet aynen öyle bir kaç güne tekrar kan vereyim bakalım kaç çıkacak yazarım inşallah buraya da