• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hgc 39,73 çıktı hamilemiyim

busnil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
79
18
3
29
Beta hgc 39,73 çıktı sizce hamilemiyim adetime 3 gin var silik çizgi gördüğüm için test yaptırdım yardım🥹

Evet canım hamilesin tebrikler bende 6 gün kala öğrendim 7 çıktı beta 4 gün kala 27 bugün 2 gün kala da 100 çıktı değerim henüz 2 günüm var adete inşallah sağlıkla ilerler ikimizinde ☺️

Evet hayırlı olsun 🥰
Oy şükürler olsun çok teşekkür ederim🙏🏻☺️☺️
Evet canım hamilesin tebrikler bende 6 gün kala öğrendim 7 çıktı beta 4 gün kala 27 bugün 2 gün kala da 100 çıktı değerim henüz 2 günüm var adete inşallah sağlıkla ilerler ikimizinde ☺️
amin canım inşallah çok teşekkür ederimm peki sizce kaç haftalık oluyorlar suan

Senin içinde hayırlısı olsunn allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımm☺️☺️

Oy şükürler olsun çok teşekkür ederim🙏🏻☺️☺️

amin canım inşallah çok teşekkür ederimm peki sizce kaç haftalık oluyorlar suan
Son adetinizin ilk günü hamileliğinizin ilk günü olarak kabul edilir. O şekilde hesaplama yapabilirsiniz ,beta HCG oranından belli olmaz

Back
X