• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc 3.4

reyhanuley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
43
17
3
27
Merhaba bugün kan verdim beta 3.4 çıktı gebe olma şansım nedir sizce doktor regl yakında ondan olabilir dedi ebeye sordum oda olma ihtimali çok yüksek baya yükselmiş çünkü dedi aynı durum da olan varmı? Bu arada regl düzensiz geçen ay 3. De oldum

Merhaba bugün kan verdim beta 3.4 çıktı gebe olma şansım nedir sizce doktor regl yakında ondan olabilir dedi ebeye sordum oda olma ihtimali çok yüksek baya yükselmiş çünkü dedi aynı durum da olan varmı? Bu arada regl düzensiz geçen ay 3. De oldum
Bence 2 gün sonra bir daha kan verin artmış olursa hamilesinizdir

Benim de adete 2 gün kala 4 dü sonra arttı, erken zamanda test yaptıysanız tam sınırda çıkmış olabilir. Bence de iki gün sonra tekrarlayın.

Çok zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu acaba

Back