BETA HGC 155,63 ÇIKTI DOKTORA GİTMEK İÇİN BİRAZ VAKİT GEÇSE SIKINTI YAŞARMIYIM YARDIMM NOLUR

Yarenimm7914

kara biberimm=)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
873
1.182
113
31
Merhaba arkadaşlar miğde bulantısı bel ağrısı eklem ağrıları nedeni ile dün gece acile gittim asıl amacım bebeşimin olup olmadıgını öğrenmekti zaten idrar testlerim silik olunca kadın dogum bölümünden randevu alamayınca devlet hastahanesi aciline gittim bekleyemedim son adet tarihim 12 şubat dun gece beta 155,63 çıktı acil doktoru varda yokta denmez en fazla 1 haftalık cok kücük dedi kadın hastaliklarindan randevu ayarlayamadim tekrar kan testi yaptiracak hastahanede yok illa randevu istiyolar neyapmam lazım folikasit vs hicbirsey kullanmiyorum ve bebegime bisey olucak diye korkuyorum degerlerimi takip ettiremiyorum

Kadin hastahanesi illa randevu istiyo sistemde yakin zamanda hic randevu gorunmuyor anasaglik varmis oraya gitmem icin aile hekimininmi yonlendirmesi gerekiyor bir yanim deli gibi bebisi takip etmek isterken elim bağlı duruyorum yarin tekrar acile gitsem usutrum ama hamileyim desem sacma olucak degerlerime bakmayacaklar

Canım imkanın varsa özele gitsene ben 46 ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Tekrar hcg testi yaptırıp hcg takibi yap

Zaten hemen gitseniz bebek gözükmez. Bir hafta sonra gidin zaten ters bir durum varsa o zamana kadar büyük bir zarar olmaz dış gebelik ihtimali Vs.

Folik asiti direk eczaneden de alabılırsın ..

Ben 6+2 haftalıkken gıttım ikinciş gebeliimde direk kalp atışını falan duyduk çok şükür hiç strese grmedım ..

İlk gebeliğimde reglım4 gun geçınce gıttım . Bi ton stres yaşadım yok kese olustumu yok bebek varmı yok kalp atışı varmı derkenn derkeeeennn patladık gitti zaten ..

En güzeli hiç kendını kaptırmadan bir süre soktora falan gtmemek .. Ama folik asite hemen başlaman lazım çunku folik asit asıl ilk 3-4 haftalık kısımda değerli . Makale okursanız folil asiti gebelik düşününce başlayın ki bebek gereknı alsın dıyor .

Ama şu da var hangımızın annesı folik asit aldı ? Tabıı buda var ozaman kı meyve sebze şimdi nerde ?

Karışık işler ..

Sağlıkla sıhhatle kucagına al

Doktorlar keseyi görebilmek için değerin en az 1500 olmasını bekliyor. Bende 177 ile öğrenmiştim 6 gün sonra doktora gittiğimizde keseyi görmüştük ama kalp atışını 2 hafta sonra duyduk. Şu an için yapabileceğin tek şey 2 günde bir kan testi yaptırıp değer artışının 2 kat olup olup olmadığını takip etmek.

Peki ikinci gebelikte idrar ve kan testini ne zaman yqpmıştınız?

Reactions: H E
Peki ikinci gebelikte idrar ve kan testini ne zaman yqpmıştınız?
Hiçbir şey yapmadan sadece bekledım ..
Kan testı de verip umutlanmak ıstemedım .
6+2 haftalığa kadar yokmus gıbı davrandım ..
Kesın dedım oda benı terk etcek . Burdakı arkadaşlar sayesınde moral buldum.

6+5 te gtmek ıstıyrdum aslında kesın olsun dıye eşim artık bu belirsizlikle beklemek ıstemedi .
Dokotra gıttık ve çok şükür doktorum guzel haberler verdı .

Rabbım ısteyen herkesenasıp etsın

Kan değerlerine baktırmadan folik asit kullanma bence yada kısa süre kullan
Ben hamileyken 20 gün kullanmıştım referans değerim yüksek çıktı doktor kullanma artık dedi onun bile fazlası zarar çünkü folik asit vücutta depolanan bir vitamin
Yeşil sebzelerde bol miktarda folik asit var brokoli ye hergün çiğ doğra salatana üstüne zeytinyağı ve bol limon sık ye
Portakal suyunda bile var
Aslında doğal yollardan almak en güzeli
Vitamin ilaçlarında bile titanyum dioksit var zararlı bişey yani

Son düzenleme:
Mercimek, ıspanak, bezelye, kuru fasulye,
ay çekirdeği ,yumurta bunlardada folik asit var ayrıca özellikle yeşil sebzeler demir kalsiyum magnezyum gibi diğer vitaminleri de bol miktarda içerir

Çook çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden gercekten iyiki varsınız hicbirseyi internetten araştırmıyorum sayenizde yakınımın fikir verecek insanımın olmamasının eksikligini yaşamıyorum çok sağolun

Allahım herşeyi gönlünüzce versin inşallah bütün dualarınız hayırlısıyla biran önce olsun benim cok açtıgım konum oldu bebek isterken bebek beklerken hep siz yanımda oldunuz tanımadıgım insanlar en yakın akrabam dostum arkadasım oldu

kan tahlili için hastaneye kadın dopuma gitmenize gerek yok ki sabah sağlık ocağına gidip verebilir siniz tek sıkıntı bazı sağlık ocaklarında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar şu aşamada doktora gitmek gereksiz stres bence hemen folik asite başlayan ve gün aşırı sağlık ocağına kan verin zaten gebelik takibinizi de yapıyor sağlık ocakları kayıt yaptırmış olursunuz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…