Çok teşekkür ederimÇok erken yakalamışsınız ama geliyor gibi evet
merhaba tekrarladınız mı testinizi acaba hayırlı olsun bu arada benimde regl 4 gün var bugün kan verdim 28,56 çıktı sonuç. İnş sağlıklı ilerler kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorumSelamlar
Bu sabah kan testi verdiğimde beta hcg 13,95 çıktı
Bunlar da sabah yaptığım testler
Acaba bebek geliyor mu sizlerden yorum bekliyoeum
Çok teşekkürler güzel kadınlar
Merhaba bu sabah tekrar verdim henüz çıkmadımerhaba tekrarladınız mı testinizi acaba hayırlı olsun bu arada benimde regl 4 gün var bugün kan verdim 28,56 çıktı sonuç. İnş sağlıklı ilerler kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız sonucunuz çıktığın da yazarsanız sevinirimMerhaba bu sabah tekrar verdim henüz çıkmadı
Sizin de umarım olurr benim şuan 1 gün var bakalım ne çıkacak
Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba bu sabah tekrar verdim henüz çıkmadı
Evet gayet iyiKızlar merhaba 5 Temmuz da kan değerim 28 çıkmıştı bugün tekrar verdim 80 çıktı. Regl daha 2 gün var. Yükselme iyi mi sizce doktor ile görüşemedim henüz
Merhaba 2 gün sonrasında da bugün 212 çıktı doktor haftaya Salı gel dedi sizce değerim iyi mi birde haftaya gittiğim de kese vs gözükür mü acaba ?Evet gayet iyi
80'den 2 gün sonra 212 çıktı dimi? Evet iyi o da gayetMerhaba 2 gün sonrasında da bugün 212 çıktı doktor haftaya Salı gel dedi sizce değerim iyi mi birde haftaya gittiğim de kese vs gözükür mü acaba ?
Evet 80’den iki gün sonra 212 çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah gözükür sağolun.80'den 2 gün sonra 212 çıktı dimi? Evet iyi o da gayethaftanıza göre kese görünebilir ama görünmeyenler geç görenler de var tabii, yine de gidin İnşallah görürsünüz
Merhabalar ne durumdasınız acaba ben de sizinle aynı durumdayımMerhaba bu sabah tekrar verdim henüz çıkmadı
Canım ne durumdasın beta artışların nasıl oldu bende yarın vericem kan keseyi bebeği gördünüz mü bende kimyasal gebelik geçirdim korkuyorumMerhaba 9 temmuzda kan vermiştim 212 bugün tekrar verdim 3 gün arası 749 çıktı. İyi mi acaba artışı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?