BETA HCH ACIL YARDIMMM

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
818
110
103
51
Subat ayinda yumurtlamadan birgun once ella tablet ictim 7 gun geciken adetim iki gun suren bi kanamayla bitti. Bittikten 14 gun sonra tekrar bir kanama oldu acilde hemen beta bakildi alttan muayene bakildi gebelik yoktu hcg 0.100 cikti. Bittikten 14 gun sonra tekrar kanda baktirdim 0.843 cikti gebelik yok dedi doktor. Simdi adetim 11 gun gecikti kanda tekrar bakildi 0,600 cikti bu ne demek oluyor gebelik yok ama niye degerlerde bu rakamlar cikti.

Hcg degerleri surekli oynama yapabiliyomus. Belli bi degerin ustunde olduktan sonra takibini yapiyosun duzenli olarak

kızlar merhabe benimde bthcg degerlerim yükseliyor ama az ilk yaptıgım adet günümde 34.01 şimdiki ise arasında 5 gün var 68.01

kızlar merhabe benimde bthcg degerlerim yükseliyor ama az ilk yaptıgım adet günümde 34.01 şimdiki ise arasında 5 gün var 68.01
Canim takibini yaptir hamilesin ama az yukselme olmus 2 gunde bir 2 kati olmasi lazim degerin senin ki 5 gunde 2 kati olmus nerdeyse

Hanimlar ben burda konu aciyorum fakat siz farkli bir konuyla girdiniz bende cvp bekliyorum

Hanimlar benim konumun icinde konu acmayin lutfen gidin ayri bir konu acin

Bu deger iki aydir gebelik olsa yukselirdi degilmi
Gebelik olsaydı şayet, kesin yükselirdi.
O degerlerin ufak oynama yapıyor olması, Laboratuvar'dan kaynaklı.
Benimde, yıllardır hep degerlerim 0,01 çıkardı.Bu sene ise hep 0,100 0,500 0,700 falan çıktığı için, doktora sebebini sordum ve ''O Ölçümlerle ve Laboratuvardaki cihazın hassasiyetiyle alakalıdır.Kafanı Takma Ona. Değerin 5 altında olduğu müttetçe bir sıkıntı yok'' Dedi:KK66:

Cnm dis gebelik olsa muayenede cikmazmiydi yada hamile gibi degerim yuksek olmazmiydi

Cok tsk ederim icimi rahatlattiniz ne bilim saat gibi isleyen adetlerim elladan sonra boyle oldu 18 gun gecti sancim oluyor fakat adet olamiyorum

Back
X