• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcgye bakar misiniz kızlar

Ucarkbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
52
8
1
28
Merhaba arkadaşlar dün evde test yaptım pozitif çıktı ve kan değerim 15.52 çıktı sizce gebelik varmi

Eklentiler

• IMG-20210428-WA0007.jpg
    IMG-20210428-WA0007.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 629
Bazı konularda karşıma çıktı da adet öncesi yapılan testler yanlış sonuç verebilirmiş böyle olma ihtimali varmi
Asko senin bizzat pozitif sadece 2gun sonra aynı hastane de aynı saatte tekrar kan ver eğer sonuç en az 30 çıkarsa güzel artış demektir

Adetime 6 gün varken yaptım bu testi yine de düşük mü acaba
Ben hep iki üç gün gecikmelerle yaptım testleri..adete 6 gün varken yaptirdiysaniz o konuda tecrübem yok ama yükselir herhalde öyle tahmin ediyorum ..yani sonuçta erken yapılmış normaldir sanirim

Yarın tekrar gidip kan verecem ama aklıma takıldı işte
Kafana takılmasın inşallah sağlıklı gebeliktir ve sağlıklı ilerler çok erken öğrendiğin için düşük çıkmış

Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim canım. Seninki normal. 5 ve üzeri gebelik var demek. 2 gün sonra aynı kan verdiğin hastanede tekrarla. Düzenli artması önemli olan değerin kaç çıktığı değil. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 💜 🌹

Ben bundan önce 2 düşük yaptığım için ister istemez aklıma takılıyor🥺🥺
Bütün gebelik aynı olacak diye bişi yok üzme kendini inşallah sağlıklı gebelik olur
Eğer Allah korun öyle bı durum olursa mutlaka genetik test yaptır nedenini arastir veya araştırıldı mi

Eklentiler

• IMG-20210429-WA0203.jpg
    IMG-20210429-WA0203.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 346
Gözümüz aydın 😍 çok güzel sonuç iki gün sonra tekrar test yapın simdikik sağlıklı gebelik gözüküyor 😍😍❤️

gözün aydın tekrar sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah 🙏🤲🌹

Back