• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG149.34

Emellzeliha

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
276
498
23
24
Hanımlar benim beta hcg yaptırdım 149.34 çıktı referans dışı yazıyor doktor gebelik var ama düşük biraz dedi folik asit verdi çarşamba günü tekrar kan testi yapılacak sizce yükselir mi

Hanımlar benim beta hcg yaptırdım 149.34 çıktı referans dışı yazıyor doktor gebelik var ama düşük biraz dedi folik asit verdi çarşamba günü tekrar kan testi yapılacak sizce yükselir mi
Adetiniz geçmiş miydi ?
Geç döllenmede olabilir.

Benim adet günü 54 çıktı şimdi çok şükür sağlıklı düşük çıkması sorun değil artışı önemli kardeşim güzel düşün sen

Evet geçti 6 gün adet tarihinden 1 gün sonra test yaptım silik çıktı 1 gün sonra yine yaptım çıktı testte oda bugün doktora gittim kan sonucum böyle çıktı
Güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla benimde yükselir
Bende bişey sormak istiyorum benim adet tarihinden 7gun sonra yaptım 1000 çıktı daha sonra 3gun sonra yaptirdigimda 156.6 çıktı düşük riski var dediler ama bu değere göre hamile olduğunu söylemem dediler normalmi sizce

Bende bişey sormak istiyorum benim adet tarihinden 7gun sonra yaptım 1000 çıktı daha sonra 3gun sonra yaptirdigimda 156.6 çıktı düşük riski var dediler ama bu değere göre hamile olduğunu söylemem dediler normalmi sizce
Muhtemelen kimyasal gebelik canım benimde düştü malasef gebesin ama kese gözükmez bu değerle kese gozukmedigi için de adetle birlikte düşüyor

Muhtemelen kimyasal gebelik canım benimde düştü malasef gebesin ama kese gözükmez bu değerle kese gozukmedigi için de adetle birlikte düşüyor
Bunun arkasına daha çabuk hamile kalınıyor bende adetim 9 gün geçikmişti kanamam oldu kimyasal oldu 1500 küsür olması gerekiyor kesenin gözükmesi için bu gebelik de sayılmıyor aslında düşük de sayılmıyor erken öğrenmenin zararını çektik galiba ikimizde hayırlı evlatlarımız olur inşallah en kısa sürede Rabbım kucağımıza boş bırakmak inşallah

Back