• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Burcummmmm123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.262
948
43
35
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve benim beta hcg değerlerim şunlar;
1.test 71,55
2.test 110,2
3.test 176,2
4.test 246,2
Durumu benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı?

1.test 71,55
2.test 110,2
3.test 176,2
4.test 246,2

Hep 2 güne bir mi yapıldı testler

Bi de aynı merkezde mi yapıldı

Adetim 3 gün gecikti ki normalde hayatta gecikmez 3.gün ilk tahlili yaptırmıştım aynı gün leke geldi sonra kanamam başladı dr.progestan verdi düşük tehditi var dedi ilacı kullandım ama normal adet günüm kadar sürdü kanamalarım tutarsız devam etti değerimde düşme olmadı en son ki testi dün yaptırdım dr.pazar günü testi tekrarlayalım dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi iyice allak bullak oldum sağlıksız gebelik olsa şimdiye kadar düşmezmiydi?

Adetim 3 gün gecikti ki normalde hayatta gecikmez 3.gün ilk tahlili yaptırmıştım aynı gün leke geldi sonra kanamam başladı dr.progestan verdi düşük tehditi var dedi ilacı kullandım ama normal adet günüm kadar sürdü kanamalarım tutarsız devam etti değerimde düşme olmadı en son ki testi dün yaptırdım dr.pazar günü testi tekrarlayalım dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi iyice allak bullak oldum sağlıksız gebelik olsa şimdiye kadar düşmezmiydi?

Canım doktorun dediği gibi beklemekten başka çare yok bi de dua etmekten

Evet tek yapabildiğim şuanda dua etmek Allah'a sığınıyorum yani o düşük tehlikem olduğu ilk gün acile gittiğim doktor düşük yapıyosun dedi başka doktora gittim ilaç verdi ve şuan çok küçük 1-2 haftalık eğer ki sağlıksız gebelikse zaten şu aşamada vücur kabul etmez atar dedi o gün çok üzgündüm p.tesi kendi doktorumla görüştüm yeniden tahlil istedi ve bu sefer değerim 110 çıkmıştı dünyalar benim oldu şimdi diyorum ki 1-2 haftalıkken vede o kadar kanamam olmuşken bu gebelik sağlıksızsa o zaman vücut atmaz mıydı yani düşük yapardım Allahım inşaAllah sağlıklıdır Rabbim meleğimi bana ve babasına bağışlar

1.test 71,55
2.test 110,2
3.test 176,2
4.test 246,2
Benimde nerdeyse senin gibi bugün 3200 olmuş

Bende yarın 5.testimi yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak? Senin şuan hamileliğin nasıl gidiyo peki sonuç olarak dr.ne dedi yavaş yükselip bu şekilde artmasına

Hmm anladım tatlım neyse hayırlısı olur inşaAllah bakalım bende yarın yaptırıcam inşaAllah değerim yükselmiştir

Kızlar bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim ve iğne tedavisine başladım Rabbimin verdiği kuvvetle ümidimi kesmiyorum evet üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır diyorum size sormak istediğim dış gebelikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

Merhaba kızlar ben 2 gün önce hcg baktırdım 220 idi bugün236 çıktı pazartesi tekrar bakcak yükselme ihtimali var mı sizce

C
Merhaba kızlar ben 2 gün önce hcg baktırdım 220 idi bugün236 çıktı pazartesi tekrar bakcak yükselme ihtimali var mı sizce
canım bunlar 2 günde bir yapıldıysa yükselme az olmuş 2 kat en az olarakta %60 yükselmesi lazım benim senden yüksekti ama 2 kat artış olmuyodu %50 %40 falan yükseliyodu ve 2 hafta takip aştındaydım ama cuma günü dış gebelik yaşadığımı öğrendim

Back