Beta hcg

Ececiiim3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
32
15
3
33
Arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım yardiminiza ihtiyacım var adetim bürün 3 gün gecikti. Sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ve belli belirsiz ikinci cizgi çıktı. Buna quvenmeyip kan testi yaptım aynı gün içinde ve beta sonucum 31.43 çıktı. Gebelik olabilir ama daha çok yeni dendi sizce sonuç 3 qunluk gecikme için normal mi ??

3 günlük gecikme için sonuç normalmi onu merak ediyorum ben var mı bilgisi olan uyku tutmuo çok kafaya taktım yardım edin lütfen

Normal tabi olabilir bu değerler 2 günde 1 ikiye katlayarak takip edin 6 gün sonra tekrar kan verin eğer düzenli yükselmişse gebelik vardır. Yani bugün 34 çıktıysa 6 gün sonra aşağı yukarı 280 civarı bişey çıkması lazım

Mrb. Adetim oldum bitti iki gün oldu doktor kontrolü için TSH ve bhcg için kan verdim beta 0.34 çıktı . Normalde 0.1 falan çıkardı neden böyle oldu bilgisi olan var mi

Mrb. Adetim oldum bitti iki gün oldu doktor kontrolü için TSH ve bhcg için kan verdim beta 0.34 çıktı . Normalde 0.1 falan çıkardı neden böyle oldu bilgisi olan var mi

0.3 0.1 1.1 hiç bir farklı yok 2in alti hatta 5in altı negatif

Arkadaşlar benimde beta hcg testim bugün 5,73 çıktı adetime daha 3 gün var sizce hamile olabilir miyim?

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…