Beta hcg

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
Kizlar son adet tarihim 14.06.2015.
17.07.2015 te yaptirdigim kan testinde beta hcg 158 cikti.bu deger bana biraz dusuk gibi geldi.bu konuda fikri olan yardimci olabilecek kimse varmi.sizce bir sorunmu var.

Kizlar son adet tarihim 14.06.2015.
17.07.2015 te yaptirdigim kan testinde beta hcg 158 cikti.bu deger bana biraz dusuk gibi geldi.bu konuda fikri olan yardimci olabilecek kimse varmi.sizce bir sorunmu var.
bebek daha çok küçük değerler her gün yükselir kat kat inşallh bi sorun yoktur pazartesi falan bidaha yaptır. bu arada test sonucunu herhangi bi doktora göstermedin mi?

Yok hayir daha gostermedim.kendi doktoruma ptesi gidicem ins.ama kafama takildi degerin dusuk olmasi.

Yok hayir daha gostermedim.kendi doktoruma ptesi gidicem ins.ama kafama takildi degerin dusuk olmasi.
bebek rahme düşeli nerdeyse 2 hafta falan olmuş çok yüksek bi değer çıkmaz zaten daha çok yeni çünkü inşallah bi problem yoktur. haberdar edersen sevinirim sonuçtan

Ah annelik böyle bişey şimdiden endişe duyuyoruz, rahat ol canım yeni bir gebelik ilk Haftalara göre gayet iyi o değerler iki günde iki katına çıkıyor benim ilk değer im 84 çıktı daha sonra 5000 leri gecti

2.5 senedir bekliyoruz bebegi o yuzden biraz tedirgin oldum.umarim dediginiz gibi yukselir degerlerim :)

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var bugun kanda gebelik testi yaptirdim 2 gunluk gecikme sonunda haftasina degilde varmi yokmu diye bakiyolarmis 5 dk sonra sonuc negatif dediler ne kadar guvenilir kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var bugun kanda gebelik testi yaptirdim 2 gunluk gecikme sonunda haftasina degilde varmi yokmu diye bakiyolarmis 5 dk sonra sonuc negatif dediler ne kadar guvenilir kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim
kanda gebelik testinin yanılma payı yok gayet net çıkar sonuç

benim de 275 cikti degerim 3-4 haftalik yaziyor raporda. Adet duzensizligim oldugu icin de Doktor daha cok yeni o yuzden ultrasoundla gorunmeyebilir dedi ve iki hafta sonra gel dedi. Erkenden fark edenlerdeniz insallah saglikli hamilelik geciririz.

Cnm sana soyle Söyleyeyim ben hamileligimin hmn Öncesinde düşük yapmiştim sonra adet tarihim karıştı tabi neyse adet tarihimi bilmediğim icin düşükten 30 gun sonra falan test yaptırdım değer 2 idi hemşirede gebelik yok dedi sonra bi hafta daha bekledim adet olayım diye yok olmadım bi turlu annem dedi hamilemisin acaba hmn test aldım eczaneden pozitifti kan değerimde 160 lardaydi su an 7 Ay'ı devirdik cok şükür masallah

Merhaba arkadaşlar benim bat 6 haziran. 8 temmuzda kan değerim 0 çıktı,15 temmuzda da 133,30 çıktı.Doktor gebelik var ama her şey olabilir dedi.Sizce geç döllenme midir?Değerin 1 haftada böyle artması beni umutlandırdı.Ama doktor geçen hafta sayısına göre değer düşük dedi.Ama geç döllenme de olabilir , dış gebelik de dedi.Keseyi göremedik ama rahimde bir düzensizlik var,bebek oluşuyor olabilir dedi.23 temmuzda tekrar gideceğim bakalım.Benimle aynı durumda olan biri var mı veya bu konuda bir fikri olan?

merhaba. adetime 5 gün varken beta hcg 133.30 3 gün varken de 246 çıktı. progesteron sonucum ise 14. doktor 2 haftalık gebelik var dedi. sat 24 hazirandı. gebelik sat a göre belirlenmiyormuydu. Doktorumuz çok ilgisiz olduğu için hiç bir bilgi alamadık. ultrason için de 2 hafta sonra çağırdı.4 haftalık hamile olmam gerekirken neden 2 haftalık dedi doktor. bilgi verebilir misiniz?

Hayirli olsn. Ama doktor hatali birsey soylemis size 4 haftalik sizin hamileliginiz en azindan su an. 2 hafta sonra ultrasona cagirmasi bundan 4 haftalikken gorunmez en saglikli 6 haftalikken gorunebilir. Doktorunuzun kafasi karisikmis sanirim

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…