bebek daha çok küçük değerler her gün yükselir kat kat inşallh bi sorun yoktur pazartesi falan bidaha yaptır. bu arada test sonucunu herhangi bi doktora göstermedin mi?Kizlar son adet tarihim 14.06.2015.
17.07.2015 te yaptirdigim kan testinde beta hcg 158 cikti.bu deger bana biraz dusuk gibi geldi.bu konuda fikri olan yardimci olabilecek kimse varmi.sizce bir sorunmu var.
bebek rahme düşeli nerdeyse 2 hafta falan olmuş çok yüksek bi değer çıkmaz zaten daha çok yeni çünkü inşallah bi problem yoktur. haberdar edersen sevinirim sonuçtanYok hayir daha gostermedim.kendi doktoruma ptesi gidicem ins.ama kafama takildi degerin dusuk olmasi.
kanda gebelik testinin yanılma payı yok gayet net çıkar sonuçArkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var bugun kanda gebelik testi yaptirdim 2 gunluk gecikme sonunda haftasina degilde varmi yokmu diye bakiyolarmis 5 dk sonra sonuc negatif dediler ne kadar guvenilir kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim
Cnm sana soyle Söyleyeyim ben hamileligimin hmn Öncesinde düşük yapmiştim sonra adet tarihim karıştı tabi neyse adet tarihimi bilmediğim icin düşükten 30 gun sonra falan test yaptırdım değer 2 idi hemşirede gebelik yok dedi sonra bi hafta daha bekledim adet olayım diye yok olmadım bi turlu annem dedi hamilemisin acaba hmn test aldım eczaneden pozitifti kan değerimde 160 lardaydi su an 7 Ay'ı devirdik cok şükür masallahArkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var bugun kanda gebelik testi yaptirdim 2 gunluk gecikme sonunda haftasina degilde varmi yokmu diye bakiyolarmis 5 dk sonra sonuc negatif dediler ne kadar guvenilir kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim
Hayirli olsn. Ama doktor hatali birsey soylemis size 4 haftalik sizin hamileliginiz en azindan su an. 2 hafta sonra ultrasona cagirmasi bundan 4 haftalikken gorunmez en saglikli 6 haftalikken gorunebilir. Doktorunuzun kafasi karisikmis sanirimmerhaba. adetime 5 gün varken beta hcg 133.30 3 gün varken de 246 çıktı. progesteron sonucum ise 14. doktor 2 haftalık gebelik var dedi. sat 24 hazirandı. gebelik sat a göre belirlenmiyormuydu. Doktorumuz çok ilgisiz olduğu için hiç bir bilgi alamadık. ultrason için de 2 hafta sonra çağırdı.4 haftalık hamile olmam gerekirken neden 2 haftalık dedi doktor. bilgi verebilir misiniz?