Test sonucun pozitif degerlerde ama cok dusuk tabi cok yeni bi gebelik oldugundan da olabilir ama 10 gun gecikmesini bekleyip daha saglikli bi sonuc olmakta fayda var bence. Istedigin bi gebelikse eger insallah pozitiftir ve insallah alirsin saglikla kucagina
Test sonucun pozitif degerlerde ama cok dusuk tabi cok yeni bi gebelik oldugundan da olabilir ama 10 gun gecikmesini bekleyip daha saglikli bi sonuc olmakta fayda var bence. Istedigin bi gebelikse eger insallah pozitiftir ve insallah alirsin saglikla kucagina
Yarın tekrar yapılacak işte sabah nasıl olacak sabırsızlanıorum bi yandanda çok korkuorum yükselmezse die , senin değerin kaç şimdi inşallah yükselmiştir
Kizlar merhaba, araniza yeni katildim, evliyim ve bebek dusunuyoruz yaklasik 8 aydir. Mantar varmis gecen ay ogrendim ilaclarimi kullandim, sanirim mantar duzeldi. Genelde duzenli olan adetim bugun 6 gun gecikti, kan testi yaptirdim deger 0.23 cikti (( yani negatif ama internette degerin yukselebilecegi yaziyor dusuk bir ihtimal olsa da acaba hic ihtimal yokmu yaa((