Beta hcg

atesbocegi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
50
4
Arkadaşlar son adetimin başkangıcı 16.03.2015 bugün kan verdim ve beta hcg değeri 138.5 çıktı. Ancak kanamam var biraz. Sizce bu lekelenme normal midir

Arkadaşlar son adetimin başkangıcı 16.03.2015 bugün kan verdim ve beta hcg değeri 138.5 çıktı. Ancak kanamam var biraz. Sizce bu lekelenme normal midir
Değerin çok güzel canım, lekelenmeler gebeliklerde olabiliyor. Bunun için drunla konuşman lazım en kısa sürede. Progestan ilaç verir muhtemelen. Sağlıkla doğsun inş. bebeğin.

Değerin çok güzel canım, lekelenmeler gebeliklerde olabiliyor. Bunun için drunla konuşman lazım en kısa sürede. Progestan ilaç verir muhtemelen. Sağlıkla doğsun inş. bebeğin.
Evet doktorumla görüştüm progestan verdi ama ilacın içinde ağızdan kullanışır yazıyor doktor bana fitil gibi vajinadan kullanacsksın dedi. Aynı ilaçtır sanırım internette de araştırdım ama yine de kafam karıştı

Evet aynı ilaç canım. Bende oğlumda hem ağızdan hem de vajinal kullanmıştım. Sakın ihmal etme kullanmayı ve ilk 3 ay yorma kendini.

merhaba kızlar , 15 inde yaptırdıgım beta hcg testinde değerim 336,7 iken aradan geçen 80 saat sonra (3,5 gün) değerim 1430,76 çıktı . sizce normal midir

Merhaba son adet tarigim26 mart
Dun kan testi yaptirdim beta hcg 2.200 cikti henuz doktora gitmedim sizce deger nasil

Merhaba ebrufulya benim de bat tarihi aynı 25 nisanda 2590 27 nisanda 6000 çıktı doktor keseyi gördü:) inşallah senin de bebisin wardir

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim nereye yazacami bilemedim epeydir takip ediyorum cok yardimci oluyosunuz birbirinize.benimde bi sorum olacak siddetli kasik we bel agrisindan hastaneye gittim we hcg pozitif % 56 gebelik war dedi doktor ama 2 gun sonra kesin belli olur dedi p.tesi tekrar kan werecem sizce nedir durum ayrica 1bucuk yillik ewliyim 6 aydir bebis istiyoduk bu ay adetimde 3 gun gecti.ama olmaz dedim adetimde odum olacam onun agrisidir dedim sok oldum bunu duyunca nolurr yardimmm

üzül me canım %80 olmadan kesinleşmiyorr bende suanda 3 haftalık hamileyim beta 11.75 cıktıı 1 hafta sonra kesinleşecekkk bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…