beta hcg

meryem_06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
27
3
8
34
Ankara
mrb kızlar beta hcg degerım 0,5 cıktı gebelık varmı yokmu bazı sayfalarda okudum kımı var kımı 10 un uzerındeyse var dıyor bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı

mrb kızlar beta hcg degerım 0,5 cıktı gebelık varmı yokmu bazı sayfalarda okudum kımı var kımı 10 un uzerındeyse var dıyor bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı

canım maalesef gebelık yok kuzum . 0.5 negtıf demek canım. tedavı mı goruyorsun ?

yok hyr kuzum tedavı ıle degıl regl olmayınca piskolojisine kapıldım işte

Cnm 0.5 negatif demek.. Hayirlisi olsun hic kendini uzme psikoloji cok onemli dua et ve akisina birak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok aslında korunuyoruz ama gecen ay subat 5 de en son regl oldum o yuzden kaza oldu dıye dusunduk sevındık fakat sonuc bole cıkınca üzüldüm bu piskoloji çok kötü neresindesin?

anladım canım. korunuyormussunuz zaten bebek yok dıye nıye uzuldun onu anlamadım :) zaten bebek olmasın dıye korunmuyormusun :))) ben aydınlıkevlerdeyım canım sen?

sagol cnm tşk ed. yinede heveslenmek kotu bıse

Cnm benim gonlunu ferah tut.. Bak ben 28 yasindayim isteyerek hamile kaldim.. Esimde bazi sorunlar vardi olmazsa die korktuk simdi de erken mi acaba diorum daha yedi aylik evliyim bi yandan da ya olmasaydi sukret diorum..insanoglu bole.. Neyse cok uzattm hayirlisi olsun cnm.. Daha cok gencsin olucaktr mutlaka

Pardon korunuyoruz yazmissin ben de o kadr aciklama yapmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…