mrb kızlar beta hcg degerım 0,5 cıktı gebelık varmı yokmu bazı sayfalarda okudum kımı var kımı 10 un uzerındeyse var dıyor bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı
canım maalesef gebelık yok kuzum . 0.5 negtıf demek canım. tedavı mı goruyorsun ?
yok hyr kuzum tedavı ıle degıl regl olmayınca piskolojisine kapıldım işte
yok hyr kuzum tedavı ıle degıl regl olmayınca piskolojisine kapıldım işte
Cnm 0.5 negatif demek.. Hayirlisi olsun hic kendini uzme psikoloji cok onemli dua et ve akisina birak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım uzulme bu kadar neden stres yaptın :) kac yasındasın kac yıllık evlısın ? ankaradasın sanırım
4 yıllık evlıyım yasım 21 cnm evet ankaradayım sen
?
yok aslında korunuyoruz ama gecen ay subat 5 de en son regl oldum o yuzden kaza oldu dıye dusunduk sevındık fakat sonuc bole cıkınca üzüldüm bu piskoloji çok kötü neresindesin?e daha gencsın kuzucum hıc doktora gıtmedınmı bebek ıcın ? bende ankaradayım :)
yok aslında korunuyoruz ama gecen ay subat 5 de en son regl oldum o yuzden kaza oldu dıye dusunduk sevındık fakat sonuc bole cıkınca üzüldüm bu piskoloji çok kötü neresindesin?
sagol cnm tşk ed. yinede heveslenmek kotu bıse
yani belki kaza olmustur dıye adetım gecıncede o moda gırdım dırek hasköydeyim bende :)anladım canım. korunuyormussunuz zaten bebek yok dıye nıye uzuldun onu anlamadım :) zaten bebek olmasın dıye korunmuyormusun :))) ben aydınlıkevlerdeyım canım sen?
yani belki kaza olmustur dıye adetım gecıncede o moda gırdım dırek hasköydeyim bende :)
anaaaaa gercekten mııııııneresındesın kıııız cok yakın bana haskoy haha
aa cıddı mısın sen ????
evet kuzum sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?