G ghoopf Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2013 58 2 6 34 Amasya 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #1 Arkadaslar kan testinde gebelik kesin olarak cikiyor mu yanilma payi var mi?
H Heveslebekleyen Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 845 721 123 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #2 ghoopf .!.: Arkadaslar kan testinde gebelik kesin olarak cikiyor mu yanilma payi var mi? Genişletmek için tıkla... eger çok erken yaptırmadıysan yanılma payı yok sanırım..
ghoopf .!.: Arkadaslar kan testinde gebelik kesin olarak cikiyor mu yanilma payi var mi? Genişletmek için tıkla... eger çok erken yaptırmadıysan yanılma payı yok sanırım..
G ghoopf Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2013 58 2 6 34 Amasya 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #3 Heveslebekleyen .!.: eger çok erken yaptırmadıysan yanılma payı yok sanırım.. Genişletmek için tıkla... Yok erken yaptirmadim 2 cikti yani negatif o zaman hamile degilim
Heveslebekleyen .!.: eger çok erken yaptırmadıysan yanılma payı yok sanırım.. Genişletmek için tıkla... Yok erken yaptirmadim 2 cikti yani negatif o zaman hamile degilim
E ebru_1907 Nirvana Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 1.438 27 683 47 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #4 adet gecıkmesınden sonra yaptırdıysan dogurudur
G ghoopf Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2013 58 2 6 34 Amasya 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #5 ebru_1907 .!.: adet gecıkmesınden sonra yaptırdıysan dogurudur Genişletmek için tıkla... Evet adetim baya gecti yaptirdim neyse degilin o zaman.allah isteyen herkese verir insallah
ebru_1907 .!.: adet gecıkmesınden sonra yaptırdıysan dogurudur Genişletmek için tıkla... Evet adetim baya gecti yaptirdim neyse degilin o zaman.allah isteyen herkese verir insallah
E ebru_1907 Nirvana Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 1.438 27 683 47 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #6 amin canım insallah
lupinus bir melek var tam şuramda Kayıtlı Üye 8 Şubat 2014 606 48 73 6 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #7 ghoopf .!.: Arkadaslar kan testinde gebelik kesin olarak cikiyor mu yanilma payi var mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyin kesinini Allah bilir tabi de yani kesin çıkıyo evde yapılanın az da olsa yanılma payı var ama kan testi kesin sonuç veriyor...
ghoopf .!.: Arkadaslar kan testinde gebelik kesin olarak cikiyor mu yanilma payi var mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyin kesinini Allah bilir tabi de yani kesin çıkıyo evde yapılanın az da olsa yanılma payı var ama kan testi kesin sonuç veriyor...
G ghoopf Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2013 58 2 6 34 Amasya 6 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ghoopf #8 vitis .!.: Her şeyin kesinini Allah bilir tabi de yani kesin çıkıyo evde yapılanın az da olsa yanılma payı var ama kan testi kesin sonuç veriyor... Genişletmek için tıkla... Tabii canim haklisin o konuda.tesekkur ederim...
vitis .!.: Her şeyin kesinini Allah bilir tabi de yani kesin çıkıyo evde yapılanın az da olsa yanılma payı var ama kan testi kesin sonuç veriyor... Genişletmek için tıkla... Tabii canim haklisin o konuda.tesekkur ederim...