beta hcg

mihrimah87

o bebek buraya gelecek!
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
52
0
16
İstanbul
Hanımlar acilde yaptirdigim beta hcg sonicum 77 cikti az once. Acil oldigu icin cok fazla soramadim sadece bi hemsire gebelik var da diyemem yok da diyemem kesin bisey soyleyemem dedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. . Sizce?

5 ten yukarı olunca gebelik oluyor ancak bazı durumlarda kimyasal gebelik dedinilen olay yaşandığından dr lar bekliyor değerler düzenli artış olunca gebelik var diyorlar 3-4 gün sonra testi tekrarlar

5 ten yukarı olunca gebelik oluyor ancak bazı durumlarda kimyasal gebelik dedinilen olay yaşandığından dr lar bekliyor değerler düzenli artış olunca gebelik var diyorlar 3-4 gün sonra testi tekrarlar
benimde 24.9 çıktı tekrar yaptırdım 19.9 çıktı ne olacak bilmiyorum yaa doktora gidemedim ama bu değer artması gerekiyordu düşmüşşş

işin ehli değiilim tabiki ama bildiğim 2 günde bir değerlerin 2 katına artması gerekiyor.. diye biliyorum umarım gebesinizdir..

canim bende BHCG 1.23 cikti ama hamile olmadimi dedi doktor şu şekil yaziyorsa 0.77 diye umutlanma derim ben bü sayiyla hayel kırıklına uradim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…