Beta hcg

naxar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
42
0
kızlarr adetime 4gün kaldı beta hcg tahlili yapsam çıkarmı acaba bu şekilde yaptıran ve çıkan varmı aranızda cevap verirseniz tkr ederim

canım yarın yaparsan doğru sonucu alırsın...ben bile aşılama yaptıktan 10 gün sonra baktırdım kan testinde ...

aşılama falan yaptırmadımki kendi kendime kalmak istiyorum ama 8 sene ara verdim korundum ben ilaç kullanmadım ama korkuyorum ya çıkmasssa diye canım sence çıkma ihtimali varmı yoksa 4gün daha bekliyimmi

aşılama falan yaptırmadımki kendi kendime kalmak istiyorum ama 8 sene ara verdim korundum ben ilaç kullanmadım ama korkuyorum ya çıkmasssa diye canım sence çıkma ihtimali varmı yoksa 4gün daha bekliyimmi

ben sana aşılama yaptırdın demedimki...
sadece kendimden örnek verdim...
aşılama yaptırdıktan 12 gün sonra doktorum kan testinde baktır dedi...
en güvenli olan kan testi..
o güne kadar beklemen gerekmez...
yada istersen iki üç gün daha bekle...

canım bence bekle adet günün geçtikten 1 gün sonra yaptırırsın

Arkadaşlar ben kan testimi adetimden 1 gün önce yaptırdım yani 25 ocak ta 100 bhcg,sonra bugün yaptırdım(28 ocak)177 bhcg, son sat:22 aralık 2009,35 günde bir adet oluyorum.Doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi.Pazartesi gel tekrar kan tahlili yaptır ultrasona sokalım dedi sizce kimyasal gebelik mi benim gibi olan arkadaşlar varmı birden artış olurmu ?

canım normalde değerlerinin 2 günde bir 2 katı artması lazım

evet biliyorum da benim gibi olan varmı diye sordum kimyasal gebelik veya normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…