keşke bir bilgim olsada seninle paylaşabilsem ama aklıma şu takıldı rahim filmini çektirdiğim at hamiş kaldım demişsin doktorlar genelde korun diyorlar o ay sen korunmadındamı hamiş kaldın acaba bunla alakalı olabilirmi((
ben 22 ile başladım.ozaman 4 haftalık hamileydim.5 veya 6 haftalıkken 1000 di.sonra 2200 gibi bişey çıktı.doktor banada çok düşük demişti.geç gördük bebeği de zaten.ama sonra gelişim olrak hep önden gitti oğlum.ve şuan 3 aylık. inşallah senin e sağlıklı bi bebeğin olur
kıslar bende dun dr a gıttım.yanı 4+2 yken dr keseyı goremedı.2 eylulde yaptırdığım kan testı sonucuna bakarak daha cok kuçuk gorunmeyebılır demıştı.5.5haftalıkken yıne cağırdı.korkuyorum kıslar.ben 6 haftalık falan oldugunda gıdeyım dıorum.vajınal ultrason kullanmıyor drum.normal ultrasonla baktı.sızce normalmı kesenın daha gorulmemesı.ne dersınız???
kıslar bende dun dr a gıttım.yanı 4+2 yken dr keseyı goremedı.2 eylulde yaptırdığım kan testı sonucuna bakarak daha cok kuçuk gorunmeyebılır demıştı.5.5haftalıkken yıne cağırdı.korkuyorum kıslar.ben 6 haftalık falan oldugunda gıdeyım dıorum.vajınal ultrason kullanmıyor drum.normal ultrasonla baktı.sızce normalmı kesenın daha gorulmemesı.ne dersınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?