• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
96
Eskişehir
merhaba kızlar. 5.5 haftalık gebeyim ama hala kese görünmedi vajinal ultrasonda nokta gibi bişi gördü doktorum ama kese olup olmadığıdan emin değil. hcg değerim ise 26 ağustosta 268 2 eylülde 950 4 eylülde ise 1400 çıktı ama doktorum düşük diyor bize çok ümit vermiyor bebek için. çok üzülüyorum. 15 aydır bekliyorum bu bebeği en son rahm filmi çektirmiştim ve o ay hamile kaldım ama bebekten şüpheleniyor doktorum ya. çok üzülüyorum. benim gibi olup sonradan bebeğini gören varmı arkadaşlar aranızda??? :çok üzgünüm:

keşke bir bilgim olsada seninle paylaşabilsem ama aklıma şu takıldı rahim filmini çektirdiğim at hamiş kaldım demişsin doktorlar genelde korun diyorlar o ay sen korunmadındamı hamiş kaldın acaba bunla alakalı olabilirmi :(((

canım dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma..geç döllenme olmuştur görülmeyebilir..birkaç gün sonra tekrar gir muayeneye bence bebişin orada olacak böyle düşün böyle olsun canım..

keşke bir bilgim olsada seninle paylaşabilsem ama aklıma şu takıldı rahim filmini çektirdiğim at hamiş kaldım demişsin doktorlar genelde korun diyorlar o ay sen korunmadındamı hamiş kaldın acaba bunla alakalı olabilirmi :(((

doktorum bu etkilemez dedi zaten rahim filmi yumurtlamadan önce yapılan bir işlem cnm.

ben 22 ile başladım.ozaman 4 haftalık hamileydim.5 veya 6 haftalıkken 1000 di.sonra 2200 gibi bişey çıktı.doktor banada çok düşük demişti.geç gördük bebeği de zaten.ama sonra gelişim olrak hep önden gitti oğlum.ve şuan 3 aylık. inşallah senin e sağlıklı bi bebeğin olur

ben 22 ile başladım.ozaman 4 haftalık hamileydim.5 veya 6 haftalıkken 1000 di.sonra 2200 gibi bişey çıktı.doktor banada çok düşük demişti.geç gördük bebeği de zaten.ama sonra gelişim olrak hep önden gitti oğlum.ve şuan 3 aylık. inşallah senin e sağlıklı bi bebeğin olur

cnm bebeği geç gördük derken kaçıncı haftasında gördünüz birde vajinal ultrasondamı göründü ilk?

canım benim dr.umda 15 gün sonraya randevu verdi keseyi görebilmek için değerin 2500 lerde olması gerekiyormuş seninde yükselince görürsünüz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

kıslar bende dun dr a gıttım.yanı 4+2 yken dr keseyı goremedı.2 eylulde yaptırdığım kan testı sonucuna bakarak daha cok kuçuk gorunmeyebılır demıştı.5.5haftalıkken yıne cağırdı.korkuyorum kıslar.ben 6 haftalık falan oldugunda gıdeyım dıorum.vajınal ultrason kullanmıyor drum.normal ultrasonla baktı.sızce normalmı kesenın daha gorulmemesı.ne dersınız???

kıslar bende dun dr a gıttım.yanı 4+2 yken dr keseyı goremedı.2 eylulde yaptırdığım kan testı sonucuna bakarak daha cok kuçuk gorunmeyebılır demıştı.5.5haftalıkken yıne cağırdı.korkuyorum kıslar.ben 6 haftalık falan oldugunda gıdeyım dıorum.vajınal ultrason kullanmıyor drum.normal ultrasonla baktı.sızce normalmı kesenın daha gorulmemesı.ne dersınız???

beta hcg kaç senin cnm ona mutlaka bakılmıştır dimi?

canım normal ultrasonla gözükmemesi normal benim 6,5 haftalıkken gözükmüştü karından ultrasonla.bir hafta sonra tekrar git inşallah hiçbir sorun yoktur...
nisanurcum inşallah seninde herşey yoluna girer başlarda bu tür sorunlar olabiliyor canım..umarım sağlıklı bir kese görürsünüz...

canım benimde başım ağrımıştı bu bhcg den.ilk ölçüldüğünde 114 dü 4. haftada.doktor çok düşük dedi hamilesin bile demedi.iki gün sonra tekrarlanmıştı 210 çıkmıştı.bir hafta sonra da 1120 çıkmıştı beşinci haftaydı kese gözükmez diye bakmadı doktor.6,5 haftalıkken kese gözükmüştü canım..ilk testi yapan doktoru değiştirmiştim ve gittiğim ikinci doktor ilk testin kaç çıktığı değilde iki gün arayla ikiye katlaması önemli demişti bazen geç döllenme oluyormuş.kalp atışını duyana kadar da hamile olduğuma inanamamıştık bile..
umarım keseyi sizde görürsünüz ve bir daha hiç bir sorun yaşamazsınız

cnm seninde ilk başta ikiye katlamamış görünüyo aslında benimkine benzer bi durum peki 6.5 haftalıkta vajinadan mı göründü karındanmı

Bende beta hcg nin en az 2000 lerdeolmasi gerektiğiniduydum karinda görülmeis için..bence içiniferah tut canim.. Geç döllnemde olabilr.. Kötü bişi olucağini hiç sanmiyorum.. Hamilik kişiye özeldir.. Döllnemnin ne zaman olduğu çok önemli..

peki kızlar diyelim benim normal bir gebeliğim var bu hcg nin düşük seyretmesinin anlamı ne olabilir yani bebekte bi,r gelişim sorunun işareti olabilirmi? yani nedir bunun anlamı bilen varmı?

vajinal ultrasonla bile ancak 8 haftalıkken görebildik.daha öncesinde kese belli belirsizdi.çok korkmuştum boş gebelik falan mı diye ama değilmiş.döllenme geç olduğu zaman böyle oluyormuş.

Kızlar merhaba benimde ilk değerim335 çıkmıştı 2gün sonra tekrar kan verdiğimde 980 di doktor hamilesin herşey yolunda dedi ama keseyi göremedik o yüzden tedirginim hala acaba gerçekten hamilemiyim diye :(

Back