beta hcg

ipekfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
39
0
96
46
İstanbul
arkadaslar gecen persembe (adet günümdü) beta hcg değerim 44,20 idi.. bu sabah tekrardan ölçtürdüm 349,70 çıktı.. doktorumu aradım süper haftaya salıya gel dedi.. benim aklıma takılan gecen hafta doktora gittiğimde bana bugün değerimin 175-180 civarı cıkması gerektiğini söylemişti.. aranızda bilgisi olan var mı? ikiz gebeliklerde mi oluyor bu kadar artış? yoksa benim değerim cok ama normal mi?

canım gayet normal bir kaç günde bu kadar yükselmesiii...
tebrikler Allah tamamına erdirsin bizlerede dua et darısı başımıza inşşş...

canım gayet normal doktorun en azami artışı hesaplayarak sana öyle söylemiş bende artışı beklerken 800 çıkması lazım derken 1240 çıkmışdı yani daha fazla artması birşey ifade etmiyor.

Arkadaşlar beta hcg yi adet döneminde sonraki kaçıncı haftada ölçtürüyorsunuz? Ben 12 mayıs adet oldum ve 18 mayısta bitti. Sizce bu hafta kan testi yaptırmalımıyım bu beta hcg için? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

canım en erken adet gunune 5 -6 gun kala yapabılıyorsun ben daha erken yaptırdım ve cıkmadı sonra adet gunume 2 gun kala yaptım sonuc degıstı ve hamıleyım bıraz daha sabret canm umarım hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…