• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
36
14
3
Kızlar beta hcg m adetime 1 gün kala böyle çıktı kimyasal gebelik olabilirmi ocak ayında kimyasal gebelik geçerdim bununda öyle olmasından çok korkuyorum gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı kimyasal gebeliği tekrarlayan varmı böyle veya normal gebelikmi bu
IMG_9710.webp

Canım belli olmaz. Geç döllenmeyse düşük çıkabiliyor sanırım . Benim de ilk değerin 14 ikincisi 30. Bu gece yine kan vericem. 2 günde bir takip edilmesi gerekiyor . İnşallah sağlıkla artar

Neden kimyasal olsun, tek değerle anlaşılmaz bu durum, erken yapmışsın testi düşük çıkmış, bikac gün sonra yapsan daha yüksek çıkacaktı, hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktir, iki günde bı takip yaparsan düzenli artış olup olmadığını gorebilirsin

Neden kimyasal olsun, tek değerle anlaşılmaz bu durum, erken yapmışsın testi düşük çıkmış, bikac gün sonra yapsan daha yüksek çıkacaktı, hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktir, iki günde bı takip yaparsan düzenli artış olup olmadığını gorebilirsin
Artık eşimden dolayı korkuyorum ocak ayında düzenli arttı sonrada sıfırlandı oda bir daha kan verdiğinde diğer kanı 10 gün sonra ver diyor

Kızlar beta hcg m adetime 1 gün kala böyle çıktı kimyasal gebelik olabilirmi ocak ayında kimyasal gebelik geçerdim bununda öyle olmasından çok korkuyorum gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı kimyasal gebeliği tekrarlayan varmı böyle veya normal gebelikmi bu Eki Görüntüle 3563985
Geç döllenme olabilir adete zaten 1 gün varmış. Sen 2 3 günde bir ver bir süre artışı takip et değerin düşük çıkması kimyasal olacagı anlamına gelmez rahat ol şuanlık stres yapma tek değerle bu anlaşılmaz :) 2 gün sonra tekrarla mesela bakalım 2 kat civarı artış olmuş mu en az

Geç döllenme olabilir adete zaten 1 gün varmış. Sen 2 3 günde bir ver bir süre artışı takip et değerin düşük çıkması kimyasal olacagı anlamına gelmez rahat ol şuanlık stres yapma tek değerle bu anlaşılmaz :) 2 gün sonra tekrarla mesela bakalım 2 kat civarı artış olmuş mu en az
Yarın tekrar vercem bakalım ne olcak Rabbim inşallah nasip eder her gece dua ediyorum tutunsun diye

Artık eşimden dolayı korkuyorum ocak ayında düzenli arttı sonrada sıfırlandı oda bir daha kan verdiğinde diğer kanı 10 gün sonra ver diyor
Bayramdan sonra başla takibe o zaman sürekli bakmak istemiyorsanız, stres yapmayın hayırlısı olsun inşallah

Back
X