• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Buglentee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
9
1
1
23
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce korunmasız birlikteliğim oldu. 4 tane test yaptım hepsinde Silik çizgi çıktı kan verdim değerim 2 çıktı sizce yükselir mi?

Arkadaşlar merhaba 5 gün önce korunmasız birlikteliğim oldu. 4 tane test yaptım hepsinde Silik çizgi çıktı kan verdim değerim 2 çıktı sizce yükselir mi?
Test bozuktur 5 gün sonra gebelik oluşmaz testte de çıkmaz. Hangi markayla yaptın

Beş günde gebelik çıkmaz. Kanda yoksa yoktur, varsa kesindir, idrar kesin sonuç vermez.

5 gün önce olan bşrliktelik henüz sonuç vermez en az iki hafta geçmeli

5 günde bebek daha döllenme ve rahime ilerleyip yerleşme sürecinde oluyor. Gebelik için en az 13 gğn beklemelisin

Back
X