• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

• Konu Sahibi Konu Sahibi dkrgzc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dkrgzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
6
1
1
31
Merhabalar adet gününden bir gün önce beta hcg 11,92 çıktı doktor gebelik olabilir de olmayabilir de dedi. Geçen ay da reglim 5 gün gecikmişti. Tam adet gününü bilemiyorum o yüzden. Hamile olabilir miyim ?

Merhabalar adet gününden bir gün önce beta hcg 11,92 çıktı doktor gebelik olabilir de olmayabilir de dedi. Geçen ay da reglim 5 gün gecikmişti. Tam adet gününü bilemiyorum o yüzden. Hamile olabilir miyim ?
Be değer gebelik değeri 5 üstü hamilelik 5-25 arası gri alan doktorlar 500 ve üzerine kesin gebelik diyor . Son adet tarihiniz neydi ?

Bir kez verilen beta birşey belli etmiyor maalesef. Evet hamilesiniz tabi ki ama artış mı olacak düşüş mü bilmiyoruz o yüzden ikinci bir kan vermek gerekiyor 2 gün sonrasında.

Dün verdim kan testini. Pazartesi mi gitmeliyim yoksa Salı günü mü ?

Back