Beta hcg

esraklclp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
1
0
1
33
Merhabalar beta hcg değerim 44000 bin aralığında yolk kesesi göründü ama kalp atışı yok hala böyle bir durumla karşılaşan var mı

Merhabalar beta hcg değerim 44000 bin aralığında yolk kesesi göründü ama kalp atışı yok hala böyle bir durumla karşılaşan var mı
Sizi üzmek istemem ama benim hcg değerim 20.000di bebek vardı kalp atışı yoktu doktorum 20.000 değerle gümbür gümbür duymamız lazımdı dedi 6+4 haftada kürtaj kararı verildi kürtaj oldum belki sizinki öyle değildir benim kesem de şekilsizdi çünkü patoloji sonucunda kısmi mol gebelik çıktı umarım siz duyarsınız

Kızlar bende kese gördüm gördüğüm gün değerim 1476 idi vajinal yolla gördüm daha sonra doktorum kan tahliline gerek görmedi 8 gün sonra kahve lekem geçen hafta salı tahlil verdim perşembe kese gördüm bugün gittim kan istedi leke olunca eğer 5000 çıkmış progestan verdi özel deki doktorum iyi diyor ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…