- 6 Şubat 2025
- 60
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi mislina nur
-
Ohh maşallah maşallah rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin bende inşallah güzel haberlerini alırım bebeğimin6+4 te hem bebeğimi hem kalp atışını gördüm şuan 8 haftalık olduk canım darısı başına inşallah
Yaa maşallahBenimki tüp bebek bide o yüzden biraz karışık canım hesaplayamadım bi
Amin canım çok çok aminOhh maşallah maşallah rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin bende inşallah güzel haberlerini alırım bebeğimin
Kaç kere beta testi verdin6+4 te hem bebeğimi hem kalp atışını gördüm şuan 8 haftalık olduk canım darısı başına inşallah
2 kere sağlık ocağında verdim ilk betam 410 2 gün sonra 1214 çıktı birdaha vermedim kanKaç kere beta testi verdin
Güzel artmış benımde 88 di iki gun sonra 223 oldu artış ıkı kattan fazla dıye baska yaptırmadım sizce gerek varmı2 kere sağlık ocağında verdim ilk betam 410 2 gün sonra 1214 çıktı birdaha vermedim kan
Gerek yok canım betan güzel artmış 10 güne kadar uzmana gidip görünGüzel artmış benımde 88 di iki gun sonra 223 oldu artış ıkı kattan fazla dıye baska yaptırmadım sizce gerek varmı
İnşallah çok sağollGerek yok canım betan güzel artmış 10 güne kadar uzmana gidip görün
Bana da yardımcı olur musunuz adete 8 gün var dün test pozitif çıktığı için kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra bidaha kan verecemGayet güzel ilerlemiş hayırlı olsun
Hamilesin canım daha çok yeni hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin kan sonucuyla yükselmesini kontrol etBana da yardımcı olur musunuz adete 8 gün var dün test pozitif çıktığı için kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra bidaha kan verecem
Sence 1 günde koyulaşma olmusmu ilk testim pazartesi diğeri bugüne aitHamilesin canım daha çok yeni hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin kan sonucuyla yükselmesini kontrol et
Çok az fark var evet ama neden kan vermek yerine test yapıyorsun kiSence 1 günde koyulaşma olmusmu ilk testim pazartesi diğeri bugüne ait
Kanı verdim zaten pazartesi günü 7.2 çıktı bu sabah yine kan verecem değere bakacak doktor yükseliş var mı diye kimyasal olmasından korkuyorum çünkü ilk test daha silikti anlayacagin kendimi rahatlatmak istiyorum ve dua et değerlerim güzel şekilde yükselsinÇok az fark var evet ama neden kan vermek yerine test yapıyorsun ki
Testlere bakma canım kan 2 günde bir ×2 artış gösteriyorsa sağlıklıdır kan sonucunu yazarsınKanı verdim zaten pazartesi günü 7.2 çıktı bu sabah yine kan verecem değere bakacak doktor yükseliş var mı diye kimyasal olmasından korkuyorum çünkü ilk test daha silikti anlayacagin kendimi rahatlatmak istiyorum ve dua et değerlerim güzel şekilde yükselsin
Pazartesi öğlen verdim kanı birazdan yine verecem yani 1 buçuk gün oluyo bakalım artış olmuş muTestlere bakma canım kan 2 günde bir ×2 artış gösteriyorsa sağlıklıdır kan sonucunu yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?