Beta hcg

Gayet güzel ilerlemiş hayırlı olsun
Bana da yardımcı olur musunuz adete 8 gün var dün test pozitif çıktığı için kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra bidaha kan verecem

Eklentiler

• 1000141132.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000141133.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar bata 2 gün kala 46 bat günü 147 normal mi sizce bat günü 147 beta az mı normal mi 3 haftalık mı oluyor

Bana da yardımcı olur musunuz adete 8 gün var dün test pozitif çıktığı için kan verdim 6.9 çıktı 2 gün sonra bidaha kan verecem
Hamilesin canım daha çok yeni hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin kan sonucuyla yükselmesini kontrol et

Hamilesin canım daha çok yeni hayırlı olsun 2 gün sonra vereceğin kan sonucuyla yükselmesini kontrol et
Sence 1 günde koyulaşma olmusmu ilk testim pazartesi diğeri bugüne ait

Eklentiler

• 1000141125.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000141463.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 7
Çok az fark var evet ama neden kan vermek yerine test yapıyorsun ki
Kanı verdim zaten pazartesi günü 7.2 çıktı bu sabah yine kan verecem değere bakacak doktor yükseliş var mı diye kimyasal olmasından korkuyorum çünkü ilk test daha silikti anlayacagin kendimi rahatlatmak istiyorum ve dua et değerlerim güzel şekilde yükselsin

Testlere bakma canım kan 2 günde bir ×2 artış gösteriyorsa sağlıklıdır kan sonucunu yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…