- 15 Ocak 2025
- 12
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi yagmur4545
Beta sonucum 21107.9 çıktı
5 hafta 6 günlük sizce normal mi değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endişelendirmek istemem ama bir doktora görünün benimde 6. Haftada 20.000 çıktı kısmi mol gebelikten kaynaklı kürtaj oldum. İkiz olduğunda da yüksek çıkıyormuş ama riske atmayın doktora gidin bebeğinizin kalp atışı duyulmuşmuyduBeta sonucum 21107.9 çıktı
Hayır kalp sesi duymadım kesenin içi de boştuEndişelendirmek istemem ama bir doktora görünün benimde 6. Haftada 20.000 çıktı kısmi mol gebelikten kaynaklı kürtaj oldum. İkiz olduğunda da yüksek çıkıyormuş ama riske atmayın doktora gidin bebeğinizin kalp atışı duyulmuşmuydu
İkiz olsa bile şuan kesede görünmesi gerekmezmiydiEndişelendirmek istemem ama bir doktora görünün benimde 6. Haftada 20.000 çıktı kısmi mol gebelikten kaynaklı kürtaj oldum. İkiz olduğunda da yüksek çıkıyormuş ama riske atmayın doktora gidin bebeğinizin kalp atışı duyulmuşmuydu
Bende aynı durumdaydım 5hafta4 günlükken kesenin şekli bozuk bebek var ama kalp atışı yok bir hafta bekleyelim dediler 6. Haftada gittim hcg20.000de olmasına rağmen kalp atışı duyamadılar kese büzüşmeye başlamış artık deyip kürtaja aldılar doktorum 20.000 hcgyle kalp atışı duyulmaması imkansız dedi 1500lerde duyulur dedi oyüzden yarın hemen doktorunuza gidin geç kalmadanİkiz olsa bile şuan kesede görünmesi gerekmezmiydi
Canım senin kese düzgün değilmiş zaten. Yani 1500lerde dediğin gibi kalp atışı nasıl duyulacak. O değerde kese ancak gözükür. Bir de kalp atışını 8.haftada da duyan var. Yani konu sahibi için biraz olumsuz olmuş.Bende aynı durumdaydım 5hafta4 günlükken kesenin şekli bozuk bebek var ama kalp atışı yok bir hafta bekleyelim dediler 6. Haftada gittim hcg20.000de olmasına rağmen kalp atışı duyamadılar kese büzüşmeye başlamış artık deyip kürtaja aldılar doktorum 20.000 hcgyle kalp atışı duyulmaması imkansız dedi 1500lerde duyulur dedi oyüzden yarın hemen doktorunuza gidin geç kalmadan
Doktorum perinatoloji profesörüydü kese normal dahi olsa en geç 3000lerde kalp atışı kesin duyulur dedi ki konu sahibi arkadaşa da kese boş demişler gecikirse Allah korusun anne için tehlikeli olabilir geç kalınmaması adına duyduklarımı aktarmak istedim inşallah hayırlı haber alır arkadaşımız ama geç kalmadan doktora görünmesinde fayda varCanım senin kese düzgün değilmiş zaten. Yani 1500lerde dediğin gibi kalp atışı nasıl duyulacak. O değerde kese ancak gözükür. Bir de kalp atışını 8.haftada da duyan var. Yani konu sahibi için biraz olumsuz olmuş.
İnşallah kötü bir durum yokturdur tabi ki.Doktorum perinatoloji profesörüydü kese normal dahi olsa en geç 3000lerde kalp atışı kesin duyulur dedi ki konu sahibi arkadaşa da kese boş demişler gecikirse Allah korusun anne için tehlikeli olabilir geç kalınmaması adına duyduklarımı aktarmak istedim inşallah hayırlı haber alır arkadaşımız ama geç kalmadan doktora görünmesinde fayda var
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah kötü bir durum yokturdur tabi ki.
Benim de ilk gebeliğim sağlıksızdı canım. 18 ocakta 2648 ölçüldü betam ve 4 gün sonra çekilen ultrasonumu da ekledim. Benim de kesem bozuktu, bir de bana geç döllenme olmuş dedi. Benim de aklıma öyle bir şey geldiği için yazmıştım acaba geç döllenme mi diye. Konu sahibinin boş gebelikse de zaten kesinleştirmesi için yine doktoru beklemesini önerir diye düşündüm.
Amin canım, inşallahAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah