- 22 Ocak 2025
- 10
- 1
- 1
- 22
Yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var.Biraz uzun olacak lütfen okuyunAralık ayının 5inde normal adet düzenime uygun olarak regl oldum 20sinde çok fazla kasık ağrısı ile az miktarda kanamam hemen ardından normal regl ile devam eden kanamam oldu.Ağrı dayanılmazdı ve hareket dahi edemiyordum acilde eskimiş kanlar bazen adet düzensizliğine sebep olabiliyor denildi.31 Aralıkta kasık ağrım tekrarladı ve gaz sancısı gibi bir ağrı ile dayanılmaz hale geldi yine acile gittim gaz sancısı denildi ve yollandı.Ağrım dayanılmazdı kadın doğum doktoruna gitti 6 santim kist çıktı yumurtalığımda.Kendi kendine küçüleceği söylendi.Sonrasında ağrım devam etti başka bir kadın doğumcuya gittim HCG testi istedi sonuç 2500 çıktı ama kese gözükmüyordu vajinal muayenede sol tüpümde pıhtı şeklinde göründüğünü ve dış gebelik olduğunu söyledi doktor Metotreksat vurulabileceğini ancak düşüş olduğu için bekleyebileceğimi söyledi doktor ben de beklemeyi istedim.1 hafta sonra tekrar test verdim 3100 olmuştu .3100 çıkan sonuçtan iki gün sonra 2250 oldu ondan 2 gün sonra 1530 ondan da iki gün sonra 1100 oldu .Ağrılarım bazen azalıyor bazen artıyor ama bazen dayanamayacağım ağrıya dönüşüyor.Siz olsanız ne yapardınız ve böyle bir olay başından geçen var mı lütfen yardımcı olur musunuz?Sizce kendi kendine düşüş olup sıfırlanır mı ?