• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG

cagl44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
5
2
1
33
kızlar selam,

geçen hafta betam3072 cıkmıştı bu hafta ölçtürmem gerekiyor mu? burdaki yazıları okuyorum, sürekli neden ölçtürülüyor anlamadım, biraz yeniyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :110:

kızlar selam,

geçen hafta betam3072 cıkmıştı bu hafta ölçtürmem gerekiyor mu? burdaki yazıları okuyorum, sürekli neden ölçtürülüyor anlamadım, biraz yeniyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :110:
Artık beta hcg ye gerek yok keseniz görünür zaten ultrasonda bidaha da beta hcg ikili testte bakılıyo o kadar

kızlar selam,

Kadın doğuma gidip ultrasonla bakma zamanı gelmiş geçiyor hatta. Hayırlı olsun

kızlar selam,

artık ultrasona gidin gitmediyseniz zaten yüksek baya.

3072 çıkmadan bir gün önce dr gittiğimde karından göremedi alttan gördü kese oluşmuş 2 hafta sonra gel dedi ertesi günde beta 3072 çıktı. haftaya gideceğim ama bebeğim tutunmuş mudur bu süre zarfında

Back