Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel değerin maşaallah kalp atışı duyarsın sağlıkla gelsinkızlar selam,
3072 hcg yüksek mi ne demek olduğunu bilen var mı? boş gebelikten korkuyorum burdaki yazıları okudukça
Aminnn Allah razı olsunGayet güzel değerin maşaallah kalp atışı duyarsın sağlıkla gelsin
Yooo düşük değil daha başındasınız çok normal sakin olun, kasık ağrınız var mıMerhaba bende bu gün kan verdim beta değerim 414,3 çıktı doktor ultrasonda gözükmez şuan dedi sağlıklı bir gebelik mi ultrasonda gözükmesi için iki hafta bekle dedi bilmiyorm nasıl gecicek bu 2hafta değerim çok mu düşük
Evet özellikle sağ kasığımda ağrı varYooo düşük değil daha başındasınız çok normal sakin olun, kasık ağrınız var mı
Sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı varYooo düşük değil daha başındasınız çok normal sakin olun, kasık ağrınız var mı
Çok normal böyle olması, kaç gün gecikti reglEvet özellikle sağ kasığımda ağrı var
6gün geçti dün test yaptım negatif çıkmıştı bu gün kan verdim beta 414,3 çıktı mı hamilelik var değere göre ama sağlıklı gebelik mi varmı yokmu 1 2hafta sonra bakalım dedi kafamı karıştırdı açıkçasıÇok normal böyle olması, kaç gün gecikti regl
Ama çok normal benim de öyle artış takip ediyoruz bakalım hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler6gün geçti dün test yaptım negatif çıkmıştı bu gün kan verdim beta 414,3 çıktı mı hamilelik var değere göre ama sağlıklı gebelik mi varmı yokmu 1 2hafta sonra bakalım dedi kafamı karıştırdı açıkçası
İnşallah Rabbim sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin inşallahAma çok normal benim de öyle artış takip ediyoruz bakalım hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler